categoryTopBlock
Sängyn lisävarusteet

Sälepohjat

119tuotetta
Kampanja

Me kaikki toivomme nukkuvamme mahdollisimman hyvin päivittäin. Jos haluaa olla pirteä koko päiväin ja pärjätä töissä tai koulussa on hyvä yöuni elintärkeää. Siksi tarvitset myös sängyn, jossa viihdyt. Jos sinulla on runkosänky tai olet ehkä ajatellut sellaisen ostamista voit myös olla sälepohjan tarpeessa. Edullisen sälepohjan löydät helposti netistä. Varsinkin meillä Kodin1:llä tuotevalikoima on laaja ja laadukas sinun elämääsi helpottamaan.

Sälepohjat mukaville unille

Laadukkaalla sälepohjalla sängynrungossasi voit vaivattomasti laittaa laadukkaan patjasi päälle. Sälepohjat tulevat monessa eri koossa ja ovat siten käytettävissä minkä tahansa leveyden sängyssä. Sälepohjat ovat eri tyylisiä mutta eivät kuitenkaan näy, kun patjasi on asetettu sen päälle. Sälepohjat ovat rakennettu laadukkaista materiaaleista, kuten teräksestä, koivusta tai muista puulajikkeista. On olemassa sälepohjia, jotka on asennettu metallisiin kehyksiin tai sälekköihin, jotka ovat kiinni toisissaan voimakkailla nauhoilla. Valinnastasi riippumatta löydät meiltä varmasti tarvitsemasi tuotteen hyviin uniin. Laadukas sälepohja pitkittää myös patjasi elinikää.

Laadukkaat sälepohjat edullisesti

Jos haluat nukkua hyvin ja herätä pirteänä sekä levänneenä kannattaa ostaa sälepohja meiltä Kodin1:ltä. Löydät helposti koko valikoimamme netistä. Etsi siis sinulle sopivin vaihtoehto ja tilaa nyt.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja