Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 98 tuotteesta
1
...
5

Suositut suodattimet

Me kaikki toivomme nukkuvamme mahdollisimman hyvin päivittäin. Jos haluaa olla pirteä koko päiväin ja pärjätä töissä tai koulussa on hyvä yöuni elintärkeää. Siksi tarvitset myös sängyn, jossa viihdyt. Jos sinulla on runkosänky tai olet ehkä ajatellut sellaisen ostamista voit myös olla sälepohjan tarpeessa. Edullisen sälepohjan löydät helposti netistä. Varsinkin meillä Kodin1:llä tuotevalikoima on laaja ja laadukas sinun elämääsi helpottamaan.

Sälepohjat mukaville unille

Laadukkaalla sälepohjalla sängynrungossasi voit vaivattomasti laittaa laadukkaan patjasi päälle. Sälepohjat tulevat monessa eri koossa ja ovat siten käytettävissä minkä tahansa leveyden sängyssä. Sälepohjat ovat eri tyylisiä mutta eivät kuitenkaan näy, kun patjasi on asetettu sen päälle. Sälepohjat ovat rakennettu laadukkaista materiaaleista, kuten teräksestä, koivusta tai muista puulajikkeista. On olemassa sälepohjia, jotka on asennettu metallisiin kehyksiin tai sälekköihin, jotka ovat kiinni toisissaan voimakkailla nauhoilla. Valinnastasi riippumatta löydät meiltä varmasti tarvitsemasi tuotteen hyviin uniin. Laadukas sälepohja pitkittää myös patjasi elinikää.

Laadukkaat sälepohjat edullisesti

Jos haluat nukkua hyvin ja herätä pirteänä sekä levänneenä kannattaa ostaa sälepohja meiltä Kodin1:ltä. Löydät helposti koko valikoimamme netistä. Etsi siis sinulle sopivin vaihtoehto ja tilaa nyt.

Mikä on sälepohja?

Sälepohja on rakenne, joka koostuu puupohjasta, jossa on puiset lankut, jotka lepäävät sängyn pohjalla poikittain kohtuullisen suurilla väleillä. Voit sijoittaa tämän pohjan patjasi alle, mikä lisää sänkysi mukavuutta ja kestävyyttä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon sälepohjaa valittaessa?

On tärkeää, että valitset sälepohjan, joka sopii sängyn rungon mittoihin. On myös hyvä katsoa, minkä tyyppistä painoa haluat, kuinka suurelle painolle se on tarkoitettu ja haluatko kiinteän vai säädettävän sälepohjan.

Mistä materiaalista tehdyn sälepohjan voi ostaa edullisesti?

Sälepohja on yleensä valmistettu puumateriaalista, kuten kuusesta, koivusta tai männystä. Koska puulla on korkea kantavuus, materiaali soveltuu erinomaisesti sänkyjen pohjaksi. Jos tarvitset lisävakautta tai sinulla on erittäin suuri sänky, suosittelemme teräsrunkoista pohjaa.