Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 1261 tuotteesta
1
...
53

Suositut suodattimet

Kattovalaisin on perusta kodin valaistukselle ja vaikuttaa merkittävästi huoneen tunnelmaan. Siksi onkin tärkeää valita huolella oikeanlainen valaisin, joka sopii huoneen tyyliin. Kodin1-verkkosivuilla tulet huomaamaan kuinka suuri kattovalaisimien valikoima voi olla ja kuinka monia eri tyylisiä valaisimia löytyy. Sivuiltamme on helppoa löytää juuri sinulle sopiva valaisin, jonka muoto ja design sopii yhteen muun sisustuksesi kanssa ja joka antaa juuri oikeanlaisen valon. Haluatko kirkkaan kohdevalon vai himmeän tunnelmavalaistuksen? Vietä hetki kattovalaisinten valikoimaamme tutkien ja valitse omaan sisustukseesi sopivin vaihtoehto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kattovalaisimista

  • Miten kattovalaisin asennetaan ja kuinka se kytketään päälle?

    Kattovalaisin asennetaan yleensä seuraavasti: Poista vanha valaisin ja tarkista, että sähköjohto on ehjä ja että siinä on tarvittavat liittimet uutta valaisinta varten. Asenna kattokoukku siihen kohtaan, mihin haluat valaisimen. Kiinnitä valaisimen jalusta kattokoukkuun. Kytke valaisimen sähköjohdot kattoon tarkistamalla, että nolla, vaihe ja mahdollinen suojamaadoitus on kytketty oikein. Kiinnitä valaisimen kupu tai varjostin. Valaisin kytketään päälle yleensä joko valaisimesta löytyvällä kytkimellä tai huoneen seinästä löytyvällä valokatkaisijalla.
  • Onko kattovalaisin himmennettävä tai säädettävissä eri valaistustarpeisiin?

    Jos kattovalaisin on varustettu himmentimellä tai säätömahdollisuudella, niin se voidaan säätää eri valaistustarpeisiin sopivaksi. Kannattaa tarkistaa valaisimen tuotetiedoista tai käyttöohjeesta, löytyykö siitä kyseinen ominaisuus.
  • Sopivatko kattovalaisimet eri huoneisiin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön?

    Kyllä, kattovalaisimet voivat sopia eri huoneisiin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön. Valaisinten tyyli ja koko kannattaa kuitenkin valita huonetyypin ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi olohuoneeseen voi valita isomman ja näyttävämmän valaisimen kuin makuuhuoneeseen. Keittiössä taas kannattaa valita valaisin, joka antaa tarpeeksi valoa työskentelyä varten.