categoryTopBlock
Sisävalaistus

Ikkunavalaisimet joka kotiin

1 449tuotetta
Kampanja

Kodin1:ltä saat tyylikkäät ikkunavalaisimet joka kotiin. Verkkokaupassamme on laaja valikoima niin riippuvia kuin jalallisiakin ikkunavalaisimia. Eri tyylejä sekä väri- ja materiaalivaihtoehtoja on monia, kuten messinki, lasi, kupari, kristalli, kromi, metalli, puu ja marmori. Valikoimassa on sekä moderneja että klassisen elegantteja malleja. Kodin1:ltä löydät niin LED- kuin paristotoimisetkin ikkunavalaisimet. Ikkunavalaisimet sopivat kodin joka tilaan ja jokaiseen ikkunaan. Valitse mieleisesi Kodin1:n valikoimasta jo tänään! 

Riippuva vai jalallinen ikkunavalaisin?

Koska kauniita ikkunavalaisimia on paljon, voi olla vaikeaa päättää millainen malli valita. Riippuvat ikkunavalaisimet sopivat useimpiin ikkunoihin, ja tuo sisustukseen tyylikkyyttä. Teollisuustyyliseen kotiin sopii paljas, kromiyksityiskohdin viimeistelty hehkulamppu ilman varjostinta. Maalaishenkiseen kotiin sopii paremmin shabby chic -tyylinen kristalli- tai lasivalaisin. Oiva vaihtoehto moderniin kotiin on esimerkiksi messingin ja kirkkaan lasin yhdistelmä. Ikkunavalaisimen voit asentaa ikkunan yläpuolelle kattoon tai tukevaan verhotankoon.

Vaihtoehtoisesti voit valita myös jalallisen ikkunavalaisimen. Se on helppo sijoittaa ikkunalaudalle ja tarvittaessa siirtää paikasta toiseen, jolloin sitä voi käyttää esimerkiksi luku- tai pöytävalaisimena. Marmorijalkainen ikkunavalaisin sopii ikkunalle kuin ikkunalle ja toimii hyvin somisteena niin olohuoneessa kuin eteisen lipastonkin päällä. Tyylikäs, puujalallinen valaisin kauniilla varjostimella on ajaton lisä sisustukseen. Ehkä haluatkin antaa rauhalliselle ja yksinkertaiselle makuuhuoneen sisustukselle potkua huomiota herättävällä ja näyttävällä valaisimella? Tule ja tutustu Kodin1:n valikoimaan netissä.

Ikkunavalaisimet joka tarpeeseen

Uudista tai vaihda ikkunavalaisimet vuodenaikojen mukaan. Pieniä sisustustuotteita vaihtamalla on suuri vaikutus sisustukseen, eikä suuria satsauksia tarvita ollenkaan. Kukapa ei pitäisi aika-ajoin muuttavasta kodin sisustuksesta? Syksyn ja talven tullen pienen ikkunavalaisimen voi vaihtaa suurempaan, hieman enemmän valaisevaan lamppuun, tai joulun lähestyessä vaikkapa näyttävään kynttelikköön. Oikeanlaisella valaistuksella on suuri merkitys sisustukseen ja kodin viihtyisyyteen. Mieti siis rauhassa mikä valaisin sopii parhaiten sinun kotiisi ja makuusi, sillä erilaisia vaihtoehtoja on valtavasti.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja