Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 399 tuotteesta
1
...
17

Tiedät varmasti miten paljon ulkovalaistus vaikuttaa talon ja puutarhan ilmeeseen. Olet myös varmasti nähnyt upeita taloja ja pihoja, joissa on näyttävä ja kodikkaan kutsuva valaistus – juuri sellainen kuin sinä haluaisit omalle pihallesi. Kodin1.comista saat unelmavalaistuksen pihallesi muutamalla klikkauksella! Tiedämme, miten hienolta kaunis lyhtyvalaisin näyttää portinpielessä tai miten mukavalta tuntuu tulla kotiin, kun piha on valaistu hyvin. Se tuntuu turvalliselta ja kutsuvalta. Meiltä löydät vaihtoehdot toimivaan ulkovalaistukseen, oli sitten kyseessä julkisivun valaistus tai puutarhaspotit.

Valaise pihasi ja puutarhasi ulkovaloilla

Talon julkisivun ja sisäänkäynnin valaisemisen lisäksi myös puutarha ja muut ulkoalueet kaipaavat valoa. Pimeä piha näyttää helposti valaistun talon ympärillä mustalta aukolta, joka ei tunnu kuuluvan mihinkään. Hyvin valaistusta pihasta ja puutarhasta on iloa vuoden ympäri. Voit seurata vuodenaikojen vaihtelun vaikutuksia istutuksiin ja pihan ilmeeseen. Kohdevalaistu puu antaa puutarhaan persoonallisen ilmeen vuodenajasta riippumatta. Valaistuksen avulla pihasta tulee kuin elävä taulu, jonka muuttumista on mukava seurata. 

Ulkovalaistuksen monta vaihtoehtoa
Kodin1:n valikoimasta löydät tyylikkäät vaihtoehdot puutarhan ja ulkotilan valaistukseen. Oikea pihavalaistus antaa puutarhalle ilmettä ja nostaa sen aivan uudelle tasolle! Voit valita julkisivuun näyttävät seinä- tai kattovalaisimet. Miltä näyttäisi pihan kulkuväylien reunoihin asennetut tolppavalaisimet? Jos pihasi on hyvin pieni, kannattaa satsata esimerkiksi yksittäisen puun tai pensaan valaisemiseen tai nostaa valaistuksen avulla terassi pihan keskipisteeksi. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinun pihallesi ja tarpeisiisi sopivat valaisimet ja valaisuratkaisut. 

Meillä on valikoimassa valtavasti erilaisia ulkovaloja: eri tyylisiä, mallisia sekä värisiä. Valitse tarvitsemasi vaihtoehto helposti ja nopeasti. Pihasi tyylikäs ja toimiva valaistus on vain klikkauksen päässä. Tule, tutustu ja tee valintasi! Me toimitamme tilauksesi luotettavasti perille.