Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 13 tuotetta 13 tuotteesta

Ulkovalaisimet luovat pihallesi ja terassillesi persoonallisen ilmeen. Niiden avulla saat piha-alueen näyttämään yhtenäiseltä ja viimeistellyltä, tyylikkäältä kokonaisuudelta. Lisäksi pihan valaiseminen luo kodikkuutta ja turvallisuuden tunnetta. Valaistulla pihalla on mukava ja turvallinen kulkea. Valaise rakennus ja sisäänkäynti tyylikkäillä seinä- tai kattovalaisimilla. Puutarhaan saat tunnelmaa maavaloilla tai puihin ripustettavilla valosarjoilla. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja hanki upeat valaisimet Kodin1:n laajasta valikoimasta!

Ulkovalaisimen valitseminen

Ulkovalaisimet hämäräkytkimellä

Koska ulkovaloja ei käytetä yhtä paljon ja samalla tavalla kuin sisävalaistusta, on ulkovalaisimiin suunniteltu erilaisia käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Saatavana on esimerkiksi valaisimia, joissa on hämäräkytkin. Tällainen lamppu syttyy, kun ilta hämärtyy ja vastaavasti sammuu, kun päivä valkenee. Hämäräkytkin toimii automaattisena virrankatkaisijana, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia valon kytkemisestä päälle ja pois. Fiksua, eikö vain? Voit halutessasi valita LED-valon, joka on ympäristöystävällinen, energiatehokas eikä aiheuta palovaaraa, sillä se ei lämpene.

Ympäristöystävälliset aurinkokennovalaisimet

Ympäristötietoiselle kuluttajalle sopiva ratkaisu saattaa olla aurinkovoimalla toimivat valaisimet. Ne latautuvat auringonvalosta päivän aikana ja valaisevat tuon energian avulla pimeitä iltoja ja öitä, aivan ilman sähkövirtaa! Ympäristöystävällistä, käytännöllistä ja näppärää. Voit valaista vaikka koko puutarhasi hyvillä mielin. Myös LED-valaisimia käyttämällä voit vähentää ympäristön kuormitusta, sillä LEDit kuluttavat hyvin vähän energiaa ja ovat pitkäikäisiä.

Minkä tyylinen ulkovalo sopii minun pihalleni?

Ulkovalaisinmalleja ja -tyylejä on varmasti yhtä paljon kuin on erilaisia puutarhoja. Se, minkälainen valaisin sopii juuri sinun pihallesi, on pitkälti makuasia. Valintaa tehdessä kannattaa kuitenkin miettiä millaiselle valaistukselle on tarvetta. Onko tarpeen valaista kulkuväylät tai korostaa puutarhan näyttäviä yksityiskohtia, kuten puita tai pensaita. Tarvitsitpa sitten seinävalaisinta autotallin nurkalle, valosarjaa puutarhaan tai lyhtyjä portinpylväisiin, löydät etsimäsi Kodin1:n laajasta valikoimasta. Tutustu edulliseen ja tyylikkääseen valikoimaamme, josta löydät niin perinteiset kuin modernitkin vaihtoehdot omalle pihallesi ja puutarhaan.

Voita pimeys valaisemalla pihasi ja puutarhasi!