Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 1443 tuotteesta
1
...
61

Parvekekalusteet lisäävät parvekkeen tai terassin viihtyvyyttä helposti ja käytännöllisesti. Hanki meiltä tyylikkäät kalusteet, joilla luot itsellesi hienon oleskelutilan parvekkeellesi. Parvekekalusteiden hankintaan vaikuttaa merkittävästi asuinkerroksesi. Kerrostalon alemmissa kerroksissa asuessasi joudut huolehtimaan parvekekalusteiden pinnoista enemmän, kuin jos asuisit ylemmissä kerroksissa. Parvekekalusteita kuluttavat autotieltä ja pihasta lentävä pöly. Sen lisäksi puiden lehtiä ja siemeniä lentää tuulen mukana parvekkeelle. Ylemmissä kerroksissa tuuli saattaa kaataa tuoleja ja kukkaruukkuja, jolloin multaa mahdollisesti leviää parvekkeelle. Kesällä parvekkeella saatetaan grillata, joten on hyvä muistaa, ettei kalustemateriaali ole herkästi palavaa. Auringonpaiste vaikuttaa myös osaltaan käsittelemättömään pintamateriaaliin siten, että pinta haalistuu herkästi, muistathan, että parhaat kalusteet ovat aina käsitelty auringolta suojaavilla aineilla. Hanki tyylikkäät ja viihtyisät kalusteet parvekkeellesi meiltä.

Minkälaiset parvekekalusteet valitsen?

Parvekkeella viihdytään eniten kesäaikaan. Kesällä aurinko ja tuuli sekä pöly saattavat vahingoittaa parvekekalusteita. Parvekekalusteiden tulisi aina olla käsitelty auringolta suojaavilla aineilla, koska pöly ja aurinko pilaavat kalusteiden pintoja. Aurinko haalistaa ja polttaa kalusteen pinnalla olevan pölyn pinttyneeksi liaksi, joten parvekekalusteiden tulisi olla mahdollisimman helppohoitoisia. Polyrottingista valmistetut kalusteet ovat tyylikkäitä, helppohoitoisia ja niiden puhdistukseen voit käyttää mietoa saippuavettä. Meillä jokainen parvekekaluste palvelee sinua parhaimmalla tavalla ja voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta mukavasti parvekkeellasi. Parvekekalusteemme ovat valmistettu valetusta polyrottingista, joka on säänkestävää, laadukasta ja huomattavan pitkäikäistä. Lisäksi tarjoamme polyrottinkisille kalusteille kolmen vuoden takuun. Takuu ei koske tuotteen mukana tulevia pehmusteosia. Lepotuolit ja pöytä luovat parvekkeellesi tyylikkyyttä. Meiltä hankit myös CoolBar -pöydän, jota voit käyttää kylmiönä kesäisille juomille. Pöytä toimii myös upeana parvekepöytänä. Muistathan, että talvikaudella parvekekalusteet tarvitsevat suojaa, koska polyrottinki heikkenee perinteisissä Suomen talvioloissa. Meiltä löydät erilaiset parvekekalusteet, joista voit valita sopivat omalle parvekkeellesi.

Kuinka parvekekalusteet asennetaan?

Parvekekalusteet asennat helposti ja nopeasti. Tuotteen mukana saat selkeät asennusohjeet teksteineen ja kuvineen siitä, kuinka tuote/tuoteryhmä asennetaan. Et tarvitse minkäänlaisia erikoistyökaluja vaan normaalit perustyökalut riittävät. Kesä on suomalaisille parasta aikaa nauttia upeiden parvekekalusteiden tuomasta tyylikkyydestä. Kesä-aurinko on ihanasti lämmittävä, mutta se saattaa olla myös petollinen kalusteillesi. Aurinko voi porottaa hyvinkin kuumasti. Silloin voit suojata kalusteesi yksinkertaisesti ja nopeasti lakanalla. Kun peität kalusteet lakanalla, suojaat ne pahimmalta paahteelta. Myös himmentävä rullaverho parvekelasin ikkunassa on tehokas keino kalusteiden suojaukseen. Kalusteiden alle on saatavilla myös lämpöeristetty termomatto, joka on mahdollista hankkia valmiiksi leikattuna. Matto on edullinen hinta-laatu suhteeltaan ja se on ehdottoman kannattava hankinta. Tyylikkäät parvekekalusteemme ovat tehty juuri sinua ajattelen. Osta edulliset parvekekalusteet meiltä ja nauti jokaisesta upeasta Suomen vuodenajasta. Lopuksi, parvekekalusteet säilyvät parhaiten lasitetulla parvekkeella, mutta jos sellaista ei sinulla ole, kalusteet pitää siirtää lämpimiin tiloihin talven ajaksi.

Miten parvekekalusteet toimitetaan?

Voinko palauttaa tuotteen?

Parvekekalusteet saat kotiisi kauttamme helposti ja nopeasti. Tilaamasi tuote toimitetaan mukavasti aina kotiovellesi. Uskomme, että valitsemasi tuote miellyttää sinua ja olet siihen tyytyväinen. Sinulla on kuitenkin 14 vuorokauden ajan kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua kauppa. Tilaamaasi tuotteeseen saat aina kolmen (3) vuoden takuun kuluttajasuojalain mukaisella reklamaatio-oikeudella. Tuotteen ja pakkausten huolellinen tarkastaminen on tärkeää heti toimituksen vastaanottamisen jälkeen, jotta asiakkaana voit todeta kaiken olevan kunnossa. Mikäli huomaat tuotteessa vaurion tai virheitä, tee välittömästi reklamaatioilmoitus asiakaspalvelumme sivuilla. Kuvaile vaurio ja liitä mukaan kuva/kuvia mahdollisesta vauriosta. Säilytä tuotteen alkuperäispakkaus aina varmuuden vuoksi siihen asti, kun olet varma tuotteen virheettömyydestä ja siitä, että aiot pitää sen. Osta parvekekalusteet netistä meiltä, aina mukavasti ja turvallisesti.

Miten säilytän polyrottinkikalusteet?

Hankittuasi näyttävät ja mukavat parvekekalusteet, haluat varmasti antaa niille parhaan huolenpidon. Suomen neljä vuodenaikaa ovat ihania, mutta ne koettelevat toisinaan huonekalumateriaaleja. Jos et omista lasitettua parveketta, vie polyrottingista valmistetut kalusteet lämpimään ja suojaiseen tilaan kylmän sään ajaksi. Polyrottinki on herkkä kylmälle, joten se tulee suojata jäätymiseltä. Jos pakkassäällä istahdat kalusteille, saattaa polyrottinkikuitu mennä rikki. Lumisina talvina saattaa taas kalusteen päälle kerääntynyt lumenpaino vaurioittaa sitä. Jos et voi viedä kalusteita talveksi lämpimään tilaan, saattaa katettu terassi olla säilytysvaihtoehto polyrottingille. Sinun pitää silloin kuitenkin huomioida se, että vaikka kalusteet ovat suojassa lumelta ja jäältä, pakkanen saattaa silti vaurioittaa niitä. Polyrottinki on helppohoitoinen materiaali, Pidä kalusteistasi hyvä huoli, niin niistä on iloa vuosiksi.

Mitä polyrottinki on?

Moni varmasti haluaa tietää, millaista materiaalia on polyrottinki. Polyrottinki jäljittelee tyyliltään rottinkia. Polyrottinkikalusteet ovat suojattu ja tehty nykyään hyvin kestäviksi vaativaa käyttöä ajatellen. Polyrottinki on pääosin polyeteeniä. Se on materiaaliltaan helppohoitoinen ja kestävä ja sen käyttö lisääntyy koko ajan. Polyrottinki on suosittu parveke- ja puutarhakalusteiden valmistusmateriaali. Muovinen ja punottu polyrottinki on kevyt ja kestävä. Sen puhdistukseen riittävät aina pelkkä vesi tai mieto puhdistusaine ja pehmeä liina/harja. On asioita, jotka lyhentävät kalusteiden käyttöikää. Niistä pahimmat ovat kalusteen altistuminen sateelle, auringon paisteelle ja pakkaselle. Polyrottinki materiaalina soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin ja on näyttävä materiaali. Osta tyylikkäät ja helppohoitoiset parvekekalusteet edullisesti meiltä.

Miten maksan tilaamani tuotteen?

Meiltä voit ostaa kalusteet turvallisesti ja ne toimitetaan suoraan kotiisi. Käytössäsi on monia maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa ostokset korttimaksuna, suoramaksuna verkkopankissa tai käytännöllisellä Klarna-maksuvaihtoehdolla, kun luot Klarna-tilin. Kaikki hintamme sisältävät verot. Useimmat tuotteet myydään suuremmissa erissä, ja silloin mainittu hinta on aina tuotteen kappalehinta. Tilauksen tehtyäsi saat alustavan tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Käytännössä tilausvahvistus on kuittaus siitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi ja pyrimme toimittamaan sen sinulle mahdollisimman pian. Tilausvahvistuksesta voit tarkastaa kaiken oleellisen eli tuotteiden lukumäärän, hinnan sekä toimituskulut- ja toimitustavan. Tilausvahvistuksella varmistetaan sinulle myös se, että tuote on saatavilla varastossamme ja se toimitetaan sinulle kotiisi. Osta haluamasi tuotteet turvallisesti meiltä. Halutessasi saat lisää tietoa asiakaspalvelustamme. Tervetuloa valitsemaan ja ostamaan näyttävät parvekekalusteet meiltä.