Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 352 tuotteesta
1
...
15

Suositut suodattimet

Parvekekalusteet ovat tärkeä osa parvekkeen viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä. Erilaisia kalusteita löytyy monia erilaisia, kuten esimerkiksi pöytiä, tuoleja, aurinkotuoleja ja sohvia. Valitessa parvekekalusteita on tärkeää huomioida niiden kestävyys ulko-olosuhteissa, kuten auringonpaisteessa ja sateessa. Myös tilan käyttö on tärkeä ottaa huomioon, jotta kalusteet eivät vie liikaa tilaa. Lisäksi kalusteiden ulkonäkö ja mukavuus vaikuttavat siihen, kuinka paljon aikaa parvekkeella viihtyy. Parvekekalusteet voivat tehdä parvekkeesta kodikkaan oleskelupaikan, jossa voi nauttia vaikkapa aamukahvista tai illallisesta ulkoilmassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Parvekekalusteet

  • Minkälaiset kalusteet ovat sopivimmat parvekkeelle?

    Parvekkeelle sopivat kalusteet ovat yleensä kevyitä ja säänkestäviä. Esimerkiksi puutarhakalusteet tai metalliset kalusteet ovat hyvä valinta. Myös kokoontaitettavat tai pinottavat kalusteet ovat käteviä, sillä ne vievät vähän tilaa ja voit helposti siirtää niitä tarpeen mukaan. Lisäksi kannattaa valita kalusteet, jotka sopivat parvekkeen koko ja käyttötarkoitukseen, esimerkiksi pieni pöytä ja pari tuolia sopivat hyvin pienelle parvekkeelle, kun taas sohva ja lounge-tuolit ovat parempi valinta suuremmalle parvekkeelle.
  • Kuinka pitää huolta parvekekalusteista eri vuodenaikoina?

    Parvekekalusteiden hoitoon vaikuttaa paljon vuodenaika ja sääolosuhteet. Kesän aikana parvekekalusteet tulee pitää puhtaana ja suojattuna auringolta. Pölyt ja liat voi pyyhkiä pois kostealla liinalla ja tarvittaessa käyttää mietoa pesuainetta. Syksyllä ja talvella parvekekalusteet kannattaa suojata sateelta ja lumelta. Kalusteet kannattaa säilyttää kuivassa ja lämpimässä paikassa, jotta ne eivät vaurioidu kosteudelta tai pakkaselta. Lisäksi kannattaa tarkistaa kalusteiden kunto ennen kuin ne varastoidaan talveksi. Tarvittaessa esimerkiksi ruostuneet tai vaurioituneet osat kannattaa vaihtaa uusiin.
  • Millaisia materiaaleja tulisi harkita valitessaan parvekekalusteita?

    Parvekekalusteiden materiaalien valinta riippuu pitkälti siitä, millaisessa ympäristössä parveke sijaitsee ja millaisesta ulkonäöstä halutaan pitää kiinni. Yleisesti käytetyt materiaalit parvekekalusteissa ovat esimerkiksi puu, metalli, kumi, muovi ja lasi. Puu on yleensä suosittu valinta sen luonnollisen ja perinteisen ulkonäön vuoksi. Metalli taas kestää hyvin ulkoisia sääolosuhteita ja on pitkäikäinen. Kumi ja muovi ovat kevyitä ja helppoja siirtää, ja niitä on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa. Lasia käytetään usein pöytien tai kaiteiden materiaalina sen modernin ja tyylikkään ulkonäön vuoksi.