Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 24 tuotetta 331 tuotteesta
1
...
14

Upeat kalusteet parvekkeellesi Kodin1:ltä! Etsitkö tyylikkäitä ulkokalusteita? Ehkä sinulla on jo pöytä parvekkeellesi, mutta tarvitset sen lisäksi mukavat tuolit, jotta saat luotua parvekkeellesi täydellisen parvekeryhmän? Kodin1:n valikoimasta löytyy monenlaisia, -kokoisia ja -tyylisiä ulkokalusteita valmistettuna mm. muovista, puusta, alumiinista ja teräksestä. Valitse ulkokäyttöön suunniteltu oleskelu-, ruokailu- tai caféryhmä luodaksesi oman unelmamiljöösi. Olemme varmoja, että löydät kaiken parvekkeelle tarvitsemasi laajasta valikoimastamme. Älä unohda, että parveke on tärkeä osa kotiasi, pieni keidas, jossa on mukava viettää kesäiltoja. Kodin1:n parvekesetillä luot parvekkeestasi unelmapaikan, joten tule ja valitse mieleisesi!

Sisusta parvekkeesi tyylikkäästi

Jos haaveenasi on suunnitella pieni parvekkeesi uuteen uskoon, on meillä suuri valikoima pienempiä ulkokalusteryhmiä, jotka ovat täydellisiä juuri parvekesisustukseen. Meiltä löytyy myös pienikokoisempia oleskeluryhmiä ja moduuleita, joista voit yhdistelemällä luoda juuri sinun ulkotilaasi sopivan kokonaisuuden. Pieni, säilytystilalla varustettu parvekesohva on erinomainen vaihtoehto silloin, kun on tarvetta säilytystilalle, mutta lattiatilaa on käytettävissä rajallisesti. Café-setti tulee varmasti monen mieleen silloin, kun haetaan inspiraatiota parvekkeen sisustukseen, ja mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin pieni parvekesetti, jolla voi toteuttaa käytännöllisen, neliötehokkaan ja tyylikkään kokonaisuuden.

Näppärien parvekekalusteryhmien käyttöä ei tarvitse rajata vain parvekkeelle. Parvekekalusteryhmillä saat helposti ja nopeasti jaettua suurempaa terassia pienempiin oleskelualueisiin, joissa vaikka jokaisella voi olla oma tunnelmansa.

Lämpiminä kesäpäivinä, auringon paahtaessa voi olla mukava välillä siirtyä varjon suojaan. Sitä varten kannattaa hankkia aurinkovarjo, joka antaa suojaa juuri tarvittavalle alueelle. Varjon avulla saat suojaa silloin kun sitä haluat. Vastaavasti varjo on helppo sulkea silloin, kun haluat nauttia lämpimästä auringonpaisteesta.

Sisusta parveke edullisesti? Käänny Kodin1:n puoleen.

Olemme ylpeitä valtavasta ulkokalustevalikoimastamme ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita edullisesti. Silloin kun haluat ostaa kalusteita edullisesti netistä, tule Kodin1:lle! Toimitamme tilauksesi luotettavasti kotitalosi ovelle! Jos sinulla on kysyttävää, ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan!