categoryTopBlock
Parvekekalusteet

Parvekepöytä

33tuotetta
Kampanja
Suositut suodatukset

Kodin1:n valikoimassa on erilaisia parvekepöytiä, joista voit valita haluamasi. Jotta voisit nauttia kesästäsi täysillä, kannattaa parvekkeen sisustukseen panostaa, sillä parveke voi toimia kesän viihtyisänä lisähuoneena. Taitettavat parvekepöydät ovat käytännöllisiä ja näppäriä vaihtoehtoja pieneen tilaan. Valitse vaikkapa kokoontaitettava pöytä, kaiteeseen kiinnitettävä pöytä tai perinteinen taittopöytä. Yhdistä pöytään haluamasi tuolit tai jakkarat. Meiltä löydät varmasti sopivan pöydän parvekkeellesi.

Valikoimastamme löydät upeita ulkokalusteita parvekkeellesi. Parveketta sisustettaessa kannattaa miettiä, miten haluat parvekettasi kesällä käyttää. Haluatko tehdä siitä pienen ruokailutilan vaiko viettää aikaa aurinkoa ottaen. Ruokailuryhmäksi sopii erinomaisesti pieni parvekepöytä ja siihen sopivat tuolit. Jos tilaa on reilusti, kokonaisuuteen voi lisätä vaikkapa pienen oleskelusohvan. Taitettavat pöydät ja taittotuolit on helppo säilyttää pienessä tilassa silloin, kun ne eivät ole käytössä.

Löydät valtavasti ideoita ja inspiraatiota katselemalla valikoimamme lukuisia vaihtoehtoja. Vietä aikaa selaillen tuotteita, ehkäpä saat uusia ja persoonallisia ideoita parvekkeen sisustamiseen. Lopuksi voit tehdä tilauksen helposti ja näppärästi. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja