Kaikki Terassiryhmät

378 tyylikästä tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Viimeistele terassi tai ulkotila viihtyisällä terassiryhmällä. Kodin1:n valikoimassa on paljon erilaisia terassiryhmiä ja terassikalusteita, joiden avulla nautit jokaisesta kesäpäivästä, ja jotka on nimenomaan tarkoitettu ulkokäyttöön. Nauti aamukahvi ulkona puutarhassa tai grillaa terassilla valoisana kesäiltana. Tee niistä hetkistä muistamisen arvoiset hankkimalla terassille tyylikkäät ja mukavat kalusteet, joista on iloa vuosiksi eteenpäin. Täältä löydät kaiken terassisohvista ja oleskeluryhmistä yksittäisiin ulkokalustemoduuleihin.

Monikäyttöisiä ulkokalusteita

Etsit terassillesi sitten millaisia ulkokalusteita tahansa, löydät etsimäsi suurella todennäköisyydellä Kodin1:n valikoimasta. Mukavia sohvia, tyylikkäitä ruokapöytiä, elegantteja kahvilakalusteita ja paljon muuta sekä paljon erilaisia materiaaleja. Terassikalusteet lisäävät suosiotaan vuosi vuodelta, mikä ei ole yhtään ihme, jos ajatellaan, miten monikäyttöisen ja viihtyisän terassista tai patiosta niiden avulla saa. Niissä on mukava rentoutua ja niistä on myös iloa silmälle. Ulkokalustemoduulit ovat monikäyttöisiä ja niistä voit suunnitella juuri omalle terassillesi sopivan kokoisen ryhmän. Kalusteet toimivat siis niin parvekkeella kuin terassillakin. Monet valikoimamme ulkokalusteista ja -ryhmistä on valmistettu polyrottingista, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Polyrottinkikalusteet eivät vaadi juurikaan huoltoa, vaan tarvittaessa riittää pyyhkiminen kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella.

Tervetuloa terssikalusteiden ja ulkokalusteiden maailmaan, joka takaa sen, että kesästäsi tulee mukava ja rento. Tilaa ulkokalusteet Kodin1:ltä jo tänään. Täältä löydät edulliset terassiryhmät, jotka ovat yhtä tyylikkäitä kuin laadukkaitakin. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan ja tee terassista kesäksi kodin toinen olohuone!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Materiaali
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja