Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 9 tuotetta 9 tuotteesta

Kesällä haluamme nauttia kaikista mahdollisesti aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Kodin1:n aurinkosängyllä voit tehdä juuri sen. Meiltä löydät jokaiselle sopivat aurinkosängyt, joissa istuessa unohdat helposti kaikki arjen stressaavat hetket. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löytämään sinulle ja tarpeisiisi sopivin aurinkovuode.

Mitä minun tulee ottaa huomioon aurinkovuodetta valittaessa?

Kannattaa miettiä, millaiseen asentoon haluaa aurinkovuoteessa olla, haluaako makuuasennon vai istua suorassa. Useampien aurinkosänkyjen hankkiminen perheenjäsenille voi olla hyvä idea. Valikoimassa on myös katoksellisia aurinkosänkyjä, jotka suojaavat pahimmalta paisteelta.

Mihin aurinkosänky kannattaa sijoittaa?

Aurinkosängyn voi sijoittaa haluamaansa paikkaan, kuten terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Se voidaan myös sijoittaa varjoisaan paikkaan, jolloin siinä voi vilvoitella tai ottaa päiväunia.

Millaisia aurinkosänkymalleja Kodin1:llä on?

Kodin1:ltä löytyy aurinkovuoteita jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Valikoimassa on pyöreitä aurinkovuoteita, katoksellisia aurinkovuoteita ja monia muita vaihtoehtoja. Kaikki aurinkosängyt ovat korkealaatuisia ja edullisia.