Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 134 tuotteesta
1
...
6

Luo terassisohvalla olohuone ulos puutarhaan. Kodin1:n valikoimasta löydät eri tyylisiä, mallisia ja kokoisia ulkosohvia. Ulkosohvalla luot terassille tai patiolle ylellistä ilmettä. Rentoudu hetki, nauti unohtumattomia aterioita ja vietä aikaa ystävien ja perheen kanssa mukavasti. Puutarhasohvalla saat aikaan rauhallisen paikan ulkoilmaelämän viettämiseen. Löydät varmasti suosikkisi Kodin1:n laajasta valikoimasta. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Oleskelusohvaan on mukava istahtaa nauttimaan kesästä ja lomasta. Oleskelusohvien ajattoman ja tyylikkään muotoilun ansiosta sohvia on helppo yhdistää muihin kalusteisiin monin eri tavoin. Oleskelusohva on siis fiksu valinta, josta on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. Valikoimamme terassisohvat on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä polyrottingista, joka on kestävää ja helppohoitoista eikä siis tarvitse suuremmin huoltamista. Polyrottinkikalusteita on vaikea erottaa aidoista rottinkikalusteista. Polyrottinkikalusteiden ylellinen ulkonäkö ja kestävyys ovat tehneet niistä erittäin suosittuja ulkokalusteita. Polyrottinki kestää erinomaisesti UV-säteilyä ja sadetta. Vettähylkivä materiaali on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä vedellä ja tarvittaessa miedolla pesuaineella. Pidennä pihasohvasi käyttöikää peittämällä se kalustesuojalla, kun kaluste ei ole käytössä. Pehmusteet säilytät auringolta ja kosteudelta suojassa näppärässä pehmustelaatikossa. Näin sohva ja pehmusteet säilyvät siisteinä ja ehjinä kesästä toiseen useiden vuosien ajan!

Erilaisia ulkosohvia

Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman kauniita, tyylikkäitä ja mukavia terassisohvia. Valikoimassamme on paljon erilaisia sohvia jokaiseen tarpeeseen ja tilaan. Kaikkea pienistä, klassisista terassisohvista käytännöllisiin ja tilaviin oleskeluryhmiin, joissa on tilaa koko perheelle. Heittäydy nauttimaan kuppi teetä ja lukemaan hyvää kirjaa tai kokoonnu viettämään viikonloppuiltaa ystävien seurassa. Yhdistele erilaisia terassisohvia suuremmaksi kokonaisuudeksi ja tee ulkotilastasi kesäkeidas. Meiltä löydät niin suorat, modernit sohvat kuin upeat aurinkovuode tyyppiset ratkaisut. Väreissä on mistä valita: harmaa, musta, luonnonväri ja meleerattu polyrottinki.

 

Täydennä muilla ulkokalusteilla

Tee ulkotilasta kesähuone yhdistelemällä terassisohvia muihin ulkokalusteisiin. Tutustu laajaan ulkokalustevalikoimaamme, josta löydät moduuleja, joista voit itse suunnitella ja rakentaa juuri oikeanlaisen kokonaisuuden omaan kesäparatiisiisi. Valikoimasta löydät myös valmiita kokonaisuuksia, joita voit käyttää sellaisenaan tai hankkia niihin haluamiasi lisäosia. Tutustu ulkonojatuoleihin, ulkoruokailuryhmiin, aurinkovarjoihin ja kaikkeen muuhun. Kun olet päättänyt, mitä haluat, tee tilauksesi kaikessa rauhassa kotona, niin me toimitamme lähetyksen kotiosoitteeseesi nopeasti ja luotettavasti.