Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 119 tuotteesta
1
...
5

Kodin1:ltä löydät ulkonojatuolit, joilla teet kesästäsi entistä ihanamman. Valikoimassamme on paljon erilaisia ulkonojatuoleja ja terassituoleja. Ulkotuolit on suunniteltu niin, että niitä voi käyttää terassilla, parvekkeella, kuistilla tai puutarhassa. Tuoliin on mukava istahtaa nauttimaan kesästä, hyvästä seurasta, joutenolosta ja lämmöstä. Terassituolissa päivä alkaa ja päättyy mukavasti. Valitse omaan makuusi parhaiten sopiva terassituoli ja ota vastaan se, mitä kesällä on tarjota.

Mukavia nojatuoleja ja terassituoleja ulkotilaan

Täältä löydät erilaiset, eri väriset, malliset ja kokoiset ulkotuolit. Ulkonojatuolissa voit nauttia kesän rennoista hetkistä. Terassituoli on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka etsit täydellistä rentoutumispaikkaa. Nojaudu taaksepäin ja hemmottele itseäsi hetken aikaa terassilla, puutarhassa tai pihalla. Terassituolit auttavat sinua luomaan rennon tunnelman, ja niitä on saatavilla eri materiaaleista valmistettuina, esimerkiksi polyrottinkisina. Polyrottinki on käytännöllinen ja helppohoitoinen materiaali, joka kestää vuodesta toiseen. Valikoimastamme löytyy jotakin ihan joka makuun. Voit valita klassisen ja tyylikkään kokonaisuuden tai olisiko trendikäs ja moderni tyyli enemmän sinun makuusi. Yhdistele halutessasi eri mallisia terassituoleja ja ulkonojatuoleja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Kodin1:n ulkotuoleilla saat ulkotilaasi ja kesääsi uutta ilmettä ja tunnelmaa. Valikoimassamme on kaikkea riipputuoleista, karmituoleista, säätötuoleista ja aurinkotuoleista keinuihin, riippumattoihin ja aurinkosänkyihin. Jos sisustettavana on pieni parveke, löytyy meiltä sinne useita parvekekalusteita ja -ryhmiä, joilla lisäät tilan viihtyisyyttä ja käytettävyyttä. Meillä on myös laaja valikoima kalusteita puutarhaan, terassille ja kuistille. Valitse mieleisesi ruokailuryhmistä, puutarhasohvista ja oleskeluryhmistä, ja ulkona oleilusta tulee vielä hieman mukavampaa.

Pidä itsestäsi huolta kesällä ja pidättäydy varjossa aurinkosuojan alla silloin, kun aurinko on korkeimmillaan. Valmistaudu ihanaan kesään hankkimalla ulkotuolit Kodin1:ltä. Meiltä löydät etsimäsi. Tilaa kaikki helposti verkkokaupastamme ja saat toimituksen kotiosoitteeseesi. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!