Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 15 tuotetta 15 tuotteesta

Uutta ilmettä upealla baarituolilla

Tee terassista tai parvekkeesta kesän paras paikka sisustamalla se viihtyisäksi Kodin1:n ulkokalusteilla. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia ulkotuoleja ja muita kalusteita, joilla luot kesäisen olohuoneen ulos. Valkoiset, puusta valmistettu baarituolit antavat ulkotilaan raikkaan ja kesäisen ilmeen. Ruskeilla baarituoleilla korostat tilan rustiikkisuutta, kun mustilla taas luot tilaan erityisen tyylikkään ja trendikkään ilmeen.

Baaripöytä vaatii kaverikseen korkeat tuolit, sillä tavallisen pöydän ääreen tarkoitetut istuimet ovat baaripöydän viereen liian matalat. Hanki baaripöydän ääreen upeat ja helppohoitoiset baarituolit Kodin1:ltä. Näin saat terassille ja parvekkeelle kutsuvan ja viihtyisän tunnelman.

Jos erityylisten tuolien ja pöytien yhdistäminen tuntuu vaikealta, on valikoimassamme runsaasti erilaisia valmiita baaripöytäryhmiä, joista sinun on helppo valita juuri omaan makuusi ja tilaasi sopiva vaihtoehto. Nauti uuden baarisi ympärillä kesäisistä aamiaisista, ihanista grilli-illoista ja valoisista kesäöistä.

Tutustu valikoimaamme ja löydä etsimäsi baarituolit. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!