Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 426 tuotteesta
1
...
18

Onko suunnitelmissa viihtyisä ulkotila? Kodin1:n valikoimasta löydät trendikkäät ja edulliset ruokatuolit parvekkeelle, terassille, kuistille ja puutarhaan. Säänkestävillä ulkokalusteilla luot viihtyisän tilan, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Meiltä saat ulkokäyttöön tarkoitetut ruokatuolit niin polyrottinkisena, alumiinisena kuin teräksisenäkin, mm. beigenä, mustana, harmaana ja valkoisena. Jos olet hankkimassa tuoleja olemassa olevaan ruokailuryhmään, löydät meiltä varmasti tyyliltään sopivat ulkoruokatuolit. Mukavien ruokatuolien ansiosta nautit ulkotilasta joka päivä, koko kesän ajan.

Sisusta terassi tai parveke Kodin1:n ruokatuoleilla

Luo terassille, parvekkeelle tai puutarhaan kutsuva ja kaunis ruokailuryhmä yhdistämällä pöytään tuolit Kodin1:n laajasta valikoimasta. Valikoimissamme on paljon erityylisiä tuoleja, joista löydät varmasti oman makusi mukaiset istuimet. Yhdistelemällä huoletta eri tyylejä ja materiaaleja, saat aikaan persoonallisen ja yksilöllisen ilmeen.

Ulkokäyttöön suunniteltuja ruokatuoleja eri väreissä

HARMAA: Harmailla, polyrottingista valmistetuilla ruokatuoleilla luo helposti kauniin kokonaisuuden. Harmonista ja nautittavaa.

MUSTA: Tyylikäs väri on helppo yhdistää muihin sisustuksen väreihin. Mustalla ruokatuolilla saat terassin ruokailuryhmään dramaattista ilmettä. Sinä päätät, sijoitatko yksittäisen tuolin majesteetillisesti kaiken keskelle vai yhdistätkö useamman mustan ulkotuolin vaikkapa vaaleaan pöytään. Selkeää ja graafista.

VALKOINEN: Piristä ulkotilaa Kodn1:n valkoisilla puusta valmistetuilla ruokatuoleilla. Valkoinen väri on aina varma valinta ja se on helppo yhdistää muihin väreihin. Puumateriaali henkii maalaisromantiikkaa ja luo kutsuvan ilmeen terassille tai kuistille.

BEIGE: Kodin1:n valikoimassa on tyylikkäitä beigenvärisiä ulkoruokatuoleja. Beige antaa tilaan lämpimän ja rennon tunnelman – yksinkertaisen kaunista.

Jos etsit terassille valmista ulkoruokailuryhmää, löydät nekin meiltä. Tule ja valitse suosikkisi Kodin1:n laajasta kesäkalusteiden valikoimasta.