Käsinojatuoli ulkokäyttöön

62Tuotetta
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Käsinojallinen karmituoli on erinomainen vaihtoehto ulkotuoliksi. Kodin1:llä on laaja valikoima erilaisia ja erimallisia puutarha- ja terassituoleja. Käsinojatuoli sopii loistavasti ulkotilan ruokatuoliksi tai yksittäiseksi istuimeksi talon seinustalle. Karmituolia on helppo aina tarpeen mukaan siirtää paikasta toiseen. Karmituolissa on mukava ja tukeva istua. Voit lepuuttaa käsivarsia käsinojia vasten ja nauttia kesästä.

Mikä on hyvien kesäkalusteiden salaisuus? Meidän mielestämme hyvät ulkokalusteet mahdollistavat rennon ja mukavan kesänvieton ilman turhaa huolta ja huolehtimista. Meiltä siis löydät helppohoitoiset kalusteet rentoon kesäelämään. Valikoimassamme on muun muassa karmituoleja, nojatuoleja ja ruokatuoleja.

Karmituoleja on saatavilla useissa eri väreissä ja eri materiaaleista valmistettuina. Valitse tuolin koko ja materiaali tarpeen ja oman makusi mukaan. Yhdistä ulkotuolit osaksi tyylikästä ruokailuryhmää tai pienempää parvekesettiä. Saat tuoleihin lisämukavuutta, kun hankit niihin istuinpehmusteet. Pehmusteilla saat sisustukseen myös lisää väriä ja persoonallisuutta.

Kodin1:n valikoimasta löydät aina edullisia ja laadukkaita ulkokalusteita. Tilaa omasi jo tänään! Meillä on luotettava toimitus ja 14 päivän palautusoikeus!

Valinta
Lajittelu Suosituimmat
Väri
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Sarja
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Ulkonäkö
Istumapaikkojen lukumäärä
Toiminto
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä