Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 1233 tuotteesta
1
...
52

Jos sinulla on paljon tilaa pihallasi, olet suunnittelemassa terassia tai ostamassa puutarhakalusteita, sinua voi kiinnostaa monipuolinen puutarhatuolivalikoimamme. Valikoimastamme löydät mukavat ja kestävät tuolit ulkokäyttöön. Niillä kaikilla on myös oma käyttötarkoituksensa. Jotkin tuolit sopivat hyvin ruokapöydän ääreen terassille. Grilliruoka maistuu paremmalta, istuessa pehmustetulla tuolilla ja hyvässä seurassa syötynä. Aurinkoisina päivinä voit ottaa käyttöön säädettävän aurinkotuolin, joka antaa sinulle mukavan asennon. Voit nauttia kesäisestä auringonpaisteesta istuen, tai makoillen. Kenties haluat puutarhaasi penkin, tai ehkäpä ulkoilmaa kestävän sopivan kokoisen sohvan? Meidän laajasta valikoimastamme löydät kaikki ulko- ja puutarhakalusteet parvekkeelle, terassille ja pihalle. Tutustu sään vaihteluita kestäviin kalusteisiin, joihin kuuluvat myös puutarhatuolit, ja voit nauttia ulkona olosta aivan uudella tavalla.

Laadukkaat puutarhatuolit jokaiseen käyttötarkoitukseen

 • Millaiseen tilaan kalusteet tulevat?

  Puutarhatuoleja on useita eri kokoja ja materiaaleja. Jotkin ovat muotoilultaan hyvin yksinkertaisia ja toiset taas erittäin näyttäviä. Muovituolit kestävät hyvin sadetta, muita yleisiä materiaaleja ovat puu ja metalli. Riippuen siitä millaiseen tilaan olet puutarhatuolit hankkimassa, voit valita valikoimastamme kaikki pihatuolit/ulkotuolit helposti verkossa. Terassille saattaa sopia oleskelutyhmä tai kenties mukava lepotuoli. Jos sinulla ei ole käytössäsi suurta pihaa, vaan pieni tai kapea parveke, löydät meiltä sinnekin sopivat ulkotuolit ja -pöydät. Voit tehdä parvekkeestasi viihtyisän oleskelutilan pienellä vaivalla ja rahalla. Terassille voi hankkia isompiakin huonekaluja, jolloin sinne mahtuu useampikin vieras istumaan. Ulkokalusteet sopivat hyvin myös illanistujaisiin. Mittaa millaiset kalusteet mahtuvat tilaan, valitse sopiva tyyli, väri ja käyttötarkoitus.
 • Sopiiko luonnonrottinki ulkokäyttöön?

  Puutarhatuolit voidaan valmistaa monista eri materiaaleista, joihin lukeutuvat mm. puu, luonnonrottinki ja teräs. Luonnonrottinki on kestävä materiaali ja se on nykyään hyvin suosittu kalusteissa. Yleisesti luonnonrottingista valmistetut tuotteet, tuovat lämpimän ja tyylikkään vaikutelman joka kotiin. Rottingista tehdyt kalusteet ovat myös erittäin vankkoja ja niissä on hyvä istua. Kuitenkaan luonnonrottingista tehdyt kalusteet eivät sovi keskelle pihaa, joka sään armoille. Ne ovat parhaiten edukseen esimerkiksi lasitetulla terassilla tai sisätiloissa, koska materiaali ei kestä kosteutta. Mutta hyvällä huolenpidolla ja pitämällä rottinkihuonekalut sisätiloissa, saat ne pysymään hyvinä useita vuosia. Vaihtoehtona on muovinen rottinkijäljitelmä, joka kestää vettä ja vesipesua. Jos haluat luoda vintagemaisen ruokailuryhmän, kannattaa tutustua molempiin materiaaleihin ennen ostopäätöstä.
 • Millaiset puutarhatuolit sopivat auringonottoon?

  Puutarhatuolit ovat käytännöllisiä terassille tai illanistujaisiin, mutta oikeanlaisella tuolilla voi myös pötkötellä mukavasti ja ottaa aurinkoa. Suomen kesä on lyhyt, mutta sinun aurinkotuolisi ei tarvitse olla. Valikoimastamme löydät mukavat aurinkotuolit puutarhaasi, jotta voit nauttia rentouttavasta auringon lämmöstä. Voit valita säädettävän aurinkotuolin, jonka saa neljään eri asentoon ja istuma-asennossa voit lukea vaikkapa kirjaa. Oikealle nautiskelijalle löytyy jopa aurinkosänky, jolla voit maata mukavasti mahallasi tai selälläsi. Voit myös valita aurinkokeinutuolin, jonka ylle on mahdollista asettaa katos. Näin saat varjon joka suojaa auringolta, mikäli luonnollista puunvarjoa ei ole saatavilla. Aurinkotuolit on tehty korkealaatuisesta ja helppohoitoisista materiaaleista. Ne ovat säänkestäviä ja pitkäikäisiä, jotta voit nauttia aurinkoisista päivistä mahdollisimman pitkään.
 • Miten lisäät puutarhaan viihtyisyyttä?

  Puutarhatuolit ovat yksi tapa tehdä puutarhastasi viihtyisän ja mukavan. Aivan kuten sisustaisit kotiasi, voit käyttää samanlaista ajatusmallia puutarhasi somistamiseen; haetko tietynlaista kokonaisuutta, vai täydennätkö olemassa olevaa? Puutarhat ovat eri kokoisia ja tyylisiä, tämä tulee ottaa huomioon kun suunnitellaan pihakalusteiden ostamista. Suuren puutarhan nurkkaan voi sopia piknik-setti, jonka ääreen voi istuutua nauttimaan kesän grilliherkuista. Tai ehkä haluat vain makoilla mukavassa riippumatossa? Pihakeinut ovat erinomainen tapa nauttia kesästä, kevyesti keinuen. Pehmustetussa puutarhatuolissa voit lukea kirjaa ja nauttia vaikkapa aamukahvista. Aurinkotuolit ovat mukava paikka loikoilla ja kenties ottaa pienet torkut työpäivän päätteeksi. Ota kuitenkin huomioon, etteivät pihakeinut tule aina pehmusteiden kanssa, vaan ne pitää usein ostaa erikseen.