Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 94 tuotteesta
1
...
4

Jos etsit toimivia kesätuoleja tai puutarhatuoleja, ovat säätötuolit varteenotettava vaihtoehto! Valikoimastamme löydät useita väreiltään, tyyleiltään ja materiaaleiltaan erilaisia säätötuoleja. Löydät meiltä myös istuinpehmusteita, jotka takaavat miellyttävän istuinmukavuuden. Useat valikoimamme ulkotuoleista on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita ollen samalla lähes huoltovapaita. Kasaan taitettavat säätötuolit ovat erinomainen vaihtoehto sinulle, jolla on vain rajallisesti säilytystilaa. Näppärää ja yksinkertaista.

Mukavia hetkiä säätötuolissa!

Moniin valikoimamme ruokailuryhmiin kuuluu osana säätötuolit, joiden ansiosta kesäisistä ruokailuhetkistä muodostuu entistä mukavampia. Säätötuoli mahdollistaa istuma-asennon säätämisen juuri sellaiseksi kuin itse haluat: pystyksi tai taaksepäin kallistuvaksi. Nauti päivällisestä ja seurastasi puutarhapöydän ympärillä istuen mukavassa säädettävässä tuolissa. 

Säätötuoli toimii tarvittaessa myös lepotuolina, jossa on kiva rentoutua. Loistavia vaihtoehtoja säätötuolille löydät täältä:

Nauti kesästä parhaalla mahdollisella tavalla mukavassa ulkotuolissa. Voit rentoutua auringossa, lukea, levätä ja kerätä voimia. Älä kuitenkaan unohda suojata itseäsi auringon voimakkailta säteiltä. Suojaa saat esimerkiksi aurinkovarjolla tai -purjeella. Viimeistele säätötuolisi pehmeällä istuinpehmusteella

Säätötuolit sopivat erinomaisesti myös parvekkeelle. Valitse pieneen tilaan näppärä malli, joka on tarvittaessa helppo säilyttää kokoon taitettuna. 

Kodin1:n valikoimassa on paljon edullisia ulkokalusteita niin pihalle kuin parvekkeellekin. Hinnaltaan edulliset kalusteet ovat kaikesta huolimatta tyylikkäitä ja laadukkaita, Tilaa oman kesäkeitaasi kalustus jo tänään!