Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 49 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Etsitkö täydellistä riipputuolia, jossa voit viettää rentoja kesäpäiviä? Jos, niin Kodin1:ltä löydät varmasti sopivan riipputuolin terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Täältä löydät laajan valikoiman edullisia riipputuoleja. Tuolit on valmistettu säänkestävästä polyrottingista ja teräksestä: materiaaleista, jotka eivät suuremmin vaadi huoltoa. Tee riipputuolista kesän suosituin paikka terassilla – lue siinä kirjaa, tee käsitöitä kylmää juomaa nauttien. Anna kesän jatkua pitkään!

Valikoimamme ulkokäyttöön tarkoitetut riipputuolit ovat monikäyttöisiä ja helppoja siirrellä. Voit siis itse päättää missä haluat riipputuolia milloinkin käyttää. Monet valikoimamme riipputuoleista on valmistettu kestävästä ja trendikkäästä polyrottingista, joka on lähes huoltovapaa materiaali, joka säilyy hyvänä vuodesta toiseen. Riipputuolin puhdistamiseen riittää pyyhkiminen liinalla ja miedolla pesuaineella
 

Löydät valikoimastamme esimerkiksi mustan ja harmaanruskean vaihtoehdon. Tyylikkään klassiset värit on yhdistetty mustaan alumiinista valmistettuun telineeseen. Neutraalit värit on helppo yhdistää muihin väreihin ja erilaisiin sisustustyyleihin. Riipputuoli on helposti siirreltävä, ja sen voi sijoittaa vaikka sisälle tai lasitetulle parvekkeelle.

Riipputuoli Ägget on saanut inspiraationsa designklassikkona tunnetuksi tulleesta Muna-tuolista. Voit huoletta yhdistää kodin ja sen ulkotilan sisustusta niin, että tilat tuntuvat kuuluvan visuaalisesti yhteen. Ägget on ihana lepotuolin ja keinun yhdistelmä, jonka voi halutessaan kiinnittää vaikka olohuoneen tai terassin kattoon niin, ettei jalustaa tarvita ollenkaan. Kyseistä tuolia on saatavana mustana ja valkoisena.

Riipputuolilla teet terassista kutsuvan ja kodikkaan paikan viettää kesää. Tule Kodin1:lle inspiroitumaan eri vaihtoehdoista ja tyyleistä. Tervetuloa!