categoryTopBlock
Kaikki Tuolit

Aurinkotuolit

233kpl aurinkotuolit
Kampanja

Etsitkö täydellisen tyylikästä ja mukavaa aurinkotuolia? Kodin1:ltä löydät monen malliset ja väriset aurinkotuolit joka tilanteeseen ja paikkaan. Tee terassistasi kesän suosikkipaikka antamalla sille uutta ilmettä Kodin1:ltä löytyvillä trendikkäillä ja edullisilla aurinkotuoleilla. Löydät valikoimastamme tyylikkäät tuolit, jotka sopivat sinun makuusi ja tarpeisiisi täydellisesti. Etsitpä sitten aurinkotuolia terassille, puutarhaan, parvekkeelle tai vaikkapa laiturille, löydät sen meiltä!

Voit viettää monia rentoja ja mukavia tunteja terassilla tai parvekkeella nauttien olostasi mukavassa aurinkotuolissa. Hanki ulkotilaan klassinen, puusta valmistettu aurinkotuoli ja siihen mustat tai valkoiset pehmusteet. Tämä yhdistelmä antaa terassille tai parvekkeelle rauhallisen ja tyylikkään ilmeen. Tyylikäs yhdistelmä on aina ajankohtainen eikä mene pois muodista. Jos sinua puun sijaan miellyttää enemmän esimerkiksi metalli, löydät valikoimastamme myös metallikalusteita.


Aurinkotuoleihimme ei kuulu istuinpehmusteita, jotta voit valita tuoleihin juuri oman makusi mukaiset ja väriset pehmusteet. Kodin1:n valtavasta pehmustevalikoimasta löydät varmasti etsimäsi.

Aurinkotuoleja useissa väreissä:

  • Valkoinen
  • Vaaleanharmaa
  • Beige
  • Musta


Ota tauko kiireisestä arjesta rentoutumalla hetki kuunnellen musiikkia tai lukien lehteä mukavassa aurinkotuolissa. Monikäyttöinen aurinkotuoli on näppärä ottaa mukaan, vaikka retkelle tai rannalle. Käytännöllinen, kokoon taittuva tuoli sopii niin parvekkeelle kuin terassillekin, se toimii erinomaisesti monenlaisissa tilanteissa ja paikoissa.

Kesäiltana, auringon laskettua on mukava kietoutua lämpimään torkkupeittoon nauttimaan kesäyön äänistä ja rennosta tunnelmasta. Valitse oma peittosi Kodin1:n valikoimasta jo tänään.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja