categoryTopBlock
Puutarhatuoli

Aurinkotuoli

184tuotetta
ALE

Meillä on laaja valikoima laadukkaita aurinkotuoleja, jotka takaavat sinulle mukavuutta ja tyylikkyyttä ulkotiloihisi. Aurinkotuolit tarjoavat täydellisen paikan rentoutua, lukea kirjaa tai vain nauttia aurinkoisesta päivästä. Valikoimamme sisältää erilaisia aurinkotuoleja, kuten taitettavia, säädettäviä ja pyörillä varustettuja malleja. Voit valita eri materiaaleista, kuten puusta, muovista tai metallista, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Lisäksi tarjoamme eri tyylejä ja värejä, jotta voit helposti sovittaa aurinkotuolisi ulkotilan sisustukseen. Aurinkotuolit on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja ovat helppohoitoisia. Ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, joten voit nauttia niiden käytöstä pitkään ilman huolta. Tarjoamme kilpailukykyisiä tarjouksia ja alennuksia, jotta voit tehdä edullisia ostoksia ja luoda unelmiesi ulkotilan. Tutustu aurinkotuolien valikoimaamme ja löydä täydellinen vaihtoehto tarpeisiisi. Tilaa nyt ja valmistaudu nauttimaan rentouttavasta ja aurinkoisesta kesästä aurinkotuolisi kera.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aurinkotuoleista

Miten aurinkotuolit kestävät erilaisia sääolosuhteita?

Aurinkotuolit on yleensä valmistettu säänkestävistä materiaaleista, kuten metallista, muovista tai puusta. Tämä auttaa niitä kestämään erilaisia sääolosuhteita, kuten sadetta, aurinkoa, tuulta ja kosteutta. Lisäksi jotkut aurinkotuolit ovat suunniteltu erityisesti tiettyihin sääolosuhteisiin, kuten rannalle, joten ne ovat vieläkin kestävämpiä ja paremmin soveltuvia kyseiseen ympäristöön.

Onko aurinkotuolien puhdistaminen ja hoito helppoa?

Kyllä, aurinkotuolien puhdistaminen ja hoito ovat yleensä melko helppoja. Yleensä riittää, että pyyhit aurinkotuolit kostealla liinalla tai pesusienellä, johon voit lisätä hieman mietoa pesuainetta tarvittaessa. Jos aurinkotuolit ovat erittäin likaiset, voit käyttää painepesuria tai höyrypuhdistinta. Aurinkotuolit kannattaa myös suojata auringolta ja sateelta säilytyksen ajaksi, jotta ne säilyttävät hyvän kuntonsa.

Minkälaisista materiaaleista aurinkotuolit yleensä valmistetaan?

Aurinkotuoleja valmistetaan useista erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista, muovista, rottingista ja tekstiilistä. Puusta ja metallista valmistetut aurinkotuolit ovat yleensä kestävämpiä ja niitä voidaan käyttää useamman vuoden ajan, kun taas muovista ja rottingista valmistetut tuolit voivat olla kevyempiä ja helpommin liikuteltavia. Tekstiilimateriaalit ovat yleensä hengittäviä ja mukavia istua, mutta ne voivat olla herkempiä kosteudelle ja auringonvalolle.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE