Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 24 tuotetta 250 tuotteesta
1
...
11

Kodin1:ltä saat aurinkosängyt ja aurinkovanut, jotta voit nauttia täysillä ihanista kesäpäivistä. Nojaudu taaksepäin ja ota käteesi lasi kylmää juomaa ja hyvä kirja, ja nauti kesäelämästä. Meiltä löytyy aurinkosängyt ja aurinkovuoteet kaikille nautiskelijoille. Valikoimastamme löydät myös pehmusteet, joilla viimeistelet täydellisen auringonottopaikkasi.

Ihania kesäkalusteita

Valikoimastamme löydät erityyliset ja malliset aurinkotuolit ja aurinkosängyt. Meille on erityisen tärkeää, että puutarhakalusteet auttavat sinua nauttimaan kesästä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemmekin keränneet valikoimaamme paljon kesäkalusteita, joista voit valita mieleisesi. Terassilla olevassa kansituolissa voit istua auringossa odotellen grillin kuumenemista, lukea kirjaa tai vain rentoutua hetken. Valitse omalle terassillesi parhaiten sopiva aurinkotuoli, kuten aurinkosänky, aurinkovaunu, kansituoli tai rantatuoli. Ehkä haluat hankkia kokoontaitettavan aurinkotuolin tai rantatuolin, joka on helppo ottaa mukaan rannalle tai reissuun? Tai haluatko luoda patiollesi pysyvän keitaan aurinkosänkyjen tai -vuoteiden avulla? Kodin1:n valikoimasta löydät kaiken, mitä ikinä voit auringonpalvontaan kuvitella tarvitsevasi!

Monet valikoimamme aurinkovaunuista ja aurinkovuoteista on valmistettu polyrottingista. Polyrottinki on materiaalina melko huoletonta, sillä se ei vaadi suurempaa huolenpitoa, usein pelkkä puhdistus pyyhkimällä riittää. Tarvittaessa lian voi poistaa vedellä ja miedolla pesuaineella. Viimeistele aurinkosänky tai -vaunu mukavalla ja kauniilla pehmusteella. Niillä lisäät ulkotilaan väriä ja kodikkuutta.

Mitä minun tulee ottaa huomioon aurinkovuodetta valittaessa?

Kannattaa miettiä, millaiseen asentoon haluaa aurinkovuoteessa olla, haluaako makuuasennon vai istua suorassa. Useampien aurinkosänkyjen hankkiminen perheenjäsenille voi olla hyvä idea. Valikoimassa on myös katoksellisia aurinkosänkyjä, jotka suojaavat pahimmalta paisteelta.

Mihin aurinkosänky kannattaa sijoittaa?

Aurinkosängyn voi sijoittaa haluamaansa paikkaan, kuten terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Se voidaan myös sijoittaa varjoisaan paikkaan, jolloin siinä voi vilvoitella tai ottaa päiväunia.

Millaisia aurinkosänkymalleja Kodin1:llä on?

Kodin1:ltä löytyy aurinkovuoteita jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Valikoimassa on pyöreitä aurinkovuoteita, katoksellisia aurinkovuoteita ja monia muita vaihtoehtoja. Kaikki aurinkosängyt ovat korkealaatuisia ja edullisia.