categoryTopBlock
Kaikki Tuolit

Vietä kesäpäivää aurinkosängyssä tai aurinkotuolissa

257kpl aurinkosänky & aurinkovaunu
Kampanja

Kodin1:ltä saat aurinkosängyt ja aurinkovanut, jotta voit nauttia täysillä ihanista kesäpäivistä. Nojaudu taaksepäin ja ota käteesi lasi kylmää juomaa ja hyvä kirja, ja nauti kesäelämästä. Meiltä löytyy aurinkosängyt ja aurinkovuoteet kaikille nautiskelijoille. Valikoimastamme löydät myös pehmusteet, joilla viimeistelet täydellisen auringonottopaikkasi.

Ihania kesäkalusteita

Valikoimastamme löydät erityyliset ja malliset aurinkotuolit ja aurinkosängyt. Meille on erityisen tärkeää, että puutarhakalusteet auttavat sinua nauttimaan kesästä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemmekin keränneet valikoimaamme paljon kesäkalusteita, joista voit valita mieleisesi. Terassilla olevassa kansituolissa voit istua auringossa odotellen grillin kuumenemista, lukea kirjaa tai vain rentoutua hetken. Valitse omalle terassillesi parhaiten sopiva aurinkotuoli, kuten aurinkosänky, aurinkovaunu, kansituoli tai rantatuoli. Ehkä haluat hankkia kokoontaitettavan aurinkotuolin tai rantatuolin, joka on helppo ottaa mukaan rannalle tai reissuun? Tai haluatko luoda patiollesi pysyvän keitaan aurinkosänkyjen tai -vuoteiden avulla? Kodin1:n valikoimasta löydät kaiken, mitä ikinä voit auringonpalvontaan kuvitella tarvitsevasi!

Monet valikoimamme aurinkovaunuista ja aurinkovuoteista on valmistettu polyrottingista. Polyrottinki on materiaalina melko huoletonta, sillä se ei vaadi suurempaa huolenpitoa, usein pelkkä puhdistus pyyhkimällä riittää. Tarvittaessa lian voi poistaa vedellä ja miedolla pesuaineella. Viimeistele aurinkosänky tai -vaunu mukavalla ja kauniilla pehmusteella. Niillä lisäät ulkotilaan väriä ja kodikkuutta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Toiminto
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja