Puutarhakeinut

39 tyylikästä tuotetta
Cyber Monday
Lajittelu

Puutarhakeinu on erinomainen ulkokaluste sinulle, joka vietät ulkona lähes koko kesän. Keinujen suosio on helppo ymmärtää, sillä mikäpä rentouttaa mukavammin kuin rauhallisesti keinuva liike. Valikoimassamme on paljon erilaisia keinuja, perinteisiä puukeinuja sekä kevyempirakenteisia, metalliputkirunkoisia keinuja. Vaihtoehto keinulle voi olla myös riippusohva, jonka voi sijoittaa puutarhaan, kuistille tai parvekkeelle.

Mukavaa ulkoilmaelämää!

Keinussa tai riippusohvassa nautit kesästä oikein kunnolla – yksin tai yhdessä jonkun läheisesi kanssa. Laadukkaat ulkokalusteet mahdollistavat mukavan oleilun ja keinussa keinahdellen elämä maistuu erityisen hyvältä. Sinulle, joka haluat nauttia kesästä täysillä, on pihakeinu ehkä tärkein osa puutarhasi kalustusta. Tilaa keinusi verkkokaupastamme jo tänään! Muista hankkia puutarhakeinuun myös mukavat pehmusteet, joilla takaat erinomaisen istuinmukavuuden! Oikein paahteisia päiviä ajatellen, voi olla hyvä hankkia samalla kertaa myös keinun katto. 

Sinulle, joka haluaisit keinun, mutta tilaa ei ole tarpeeksi, löydät laajasta valikoimastamme muita vaihtoehtoja. Miksipä et hankkisi riipputuolia, riippusohvaa tai vaikkapa riippumattoa? Ne tarjoavat yhtä mukavia oleiluhetkiä puutarhassa, mutta vievät vähemmän tilaa.

Useat pihakeinut on valmistettu ruotsalaisesta FSC-merkitystä männystä. Kyseinen puu on kasvanut Pohjois-Ruotsin mäntymetsissä ja kalusteet on valmistettu Smålannissa. Materiaalissa ei ole ympäristölle haitallisia aineita ja FSC-merkintä takaa vastuullisen metsän käytön.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Cyber Monday
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Cyber Monday
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä