categoryTopBlock
Puutarhakalusteet

Pidennä kesää ulkosohvalla tai puutarhapenkillä

364tuotetta
Kampanja

Meiltä Kodin1:ltä löydät valtavasti edullisia ulkosohvia ja ulkopenkkejä. Laajasta valikoimastamme löydät juuri oikean sohvan tai penkin pihalle, parvekkeelle, puutarhaan tai terassille. Aseta ulkokäyttöön tarkoitettu penkki tai sohva puutarhaan iso puun alle tai terassille. Näin luot itsellesi mukavan paikan, jossa voit nauttia rennosta kesästä, luonnosta ja lomasta. Valikoimassamme on monista eri materiaaleista valmistettuja ulkosohvia ja -penkkejä. Väreissäkin on mistä valita.

Ulkosohvien ja -penkkien useat materiaalivaihtoehdot

Tervetuloa valtavan upeaan ulkokalustemaailmaamme! Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset toimivaan ulkotilaan, on se sitten pieni tai iso. Meiltä löydät monia ulkosohvia ja ulkopenkkejä, jotka auttavat luomaan kodikkaan ja huonemaisen tunnelman ulkotilaan. Materiaali- ja värivaihtoehtoja on monia, joista valita:

  • Puu
  • Teräs
  • Nahka
  • Alumiini
  • Polyrottinki
     

Rentoudu ulkosohvalla tai ulkopenkillä

Minimalistinen, skandinaavinen, trendikäs. Uskalla yhdistellä värikkäitä tekstiilejä luoden sohvalle tai penkille kutsuva tyynymeri. Tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa! Uudet ja ihanat suosikkityynynpäälliset löydät Kodin1:ltä. Tee ulkokäyttöön tarkoitetusta sohvasta tai penkistä oman kesäkeitaasi keskus, jossa on mukava rentoutua aivan uudella tavalla. Ota lasi kylmää juotavaa, hyvä kirja ja mukava asento. Anna kesän viedä mukanaan!
 

Ulkosohvien ja ulkopenkkien huolto ja puhdistus

PUU: Öljyä puukalusteet säännöllisesti puulle tarkoitetulla öljyllä. Näin kalusteiden pinta pysyy vettähylkivänä eikä halkeile auringossa.
TERÄS: Teräskalusteet eivät vaadi suuremmin huoltoa. Puhdistus tapahtuu helposti liinalla ja miedolla pesuaineella pyyhkimällä.
NAHKA: Käytä nahalle sille tarkoitettua suoja-ainetta. Älä sijoita nahkaista kalustetta suoraan auringonpaisteeseen, sillä kirkkaassa valossa pinta haalistuu ja kuluu helposti.
ALUMIINI: Vaatii hyvin vähän huoltamista. Käytä puhdistamiseen vettä, mietoa pesuainetta ja pehmeää liinaa. Kalusteet vaativat puhdistusta vain muutaman kerran vuodessa.
POLYROTTINKI: Ylelliset ulkokalusteet vaativat vain vähän huoltoa. Pyyhkiminen koskealla liinalla ja miedolla pesuaineella riittää. Ajoittain pinta kannattaa käsitellä Polyrottingin hoitoaineella.
Kaikki kalusteet kannattaa suojata säilytyksen ajaksi kalustesuojalla/peitteellä. Näin ne säilyvät siisteinä ja hyvässä kunnossa vuosia eteenpäin.

Ulkosohvia ja ulkopenkkejä on saatava muun muassa mustana, harmaana, valkoisena, beigenä ja sinisenä. Valinta on sinun, mutta me Kodin1.llä autamme mielellämme sinua löytämään sen, mitä etsit. Tilaa haluamasi sohva tai penkki näppärästi verkkokaupastamme osoitteesta Kodin1.com!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja