Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 24 tuotteesta

Riippumatto on mukava ja rentouttava tapa viettää aikaa ulkona. Se on helppo asentaa ja käyttää, sillä riippumatto voidaan ripustaa puiden väliin tai erityisesti suunnitellun telineen avulla. Riippumatossa voi lukea kirjaa, kuunnella musiikkia tai vain rentoutua luonnon ääniä kuunnellen. Riippumatto on myös erinomainen vaihtoehto teltalle esimerkiksi vaellusreissuilla, sillä se vie vähemmän tilaa ja on kevyempi kantaa mukana. Riippumatto on suosittu erityisesti kesäaikaan, mutta sitä voidaan käyttää myös muina vuodenaikoina pukeutumalla lämpimästi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä riippumatoista

  • Minkä kokoisia riippumattoja on saatavilla?

    Riippumatot voivat vaihdella kooltaan, mutta yleisimmin niitä on saatavilla yhden ja kahden hengen kokoisina. Yhden hengen riippumatot ovat yleensä noin 140-150 cm leveitä ja noin 250 cm pitkiä. Kahden hengen riippumatot ovat yleensä noin 160-180 cm leveitä ja noin 300-350 cm pitkiä. On myös mahdollista löytää pienempiä tai suurempia riippumattoja, jotka sopivat erityistarpeisiin tai tiloihin.
  • Voiko riippumaton asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin?

    Kyllä, riippumattomia voi asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että asennuspaikka on tarpeeksi vahva ja kestävä riippumaton painolle ja että se on turvallinen käyttäjälle. Ulkotiloissa on myös hyvä suojata riippumatto sateelta ja auringolta, jotta se säilyy hyvässä kunnossa pidempään.
  • Miten riippumattoa tulisi säilyttää talven aikana?

    Riippumatot tulisi säilyttää talven aikana kuivassa ja suojassa sateelta ja lumelta. Parhaiten ne säilyvät sisällä esimerkiksi varastossa tai vintillä. Jos riippumattoa ei ole mahdollista säilyttää sisätiloissa, se kannattaa suojata huolellisesti esimerkiksi pressulla tai suojahupulla. Ennen säilytykseen laittamista riippumatto kannattaa puhdistaa ja kuivata huolellisesti.