Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 8 tuotetta 8 tuotteesta

Kodin1-verkkosivuilta löytyy laaja valikoima puutarhasohvia kotiin tilattavaksi. Puutarhasohva antaa terassillesi viehättävyyttä ja ehkä jopa hieman romanttista ilmettä. Sijoita penkki talon seinustalle tai puun alle ja saat täydellisen istumapaikan kesäisiin kahvihetkiin. Valikoimastamme löytyy puutarhasohvia monen kokoisina, eri tyylisinä ja muotoisina. Löydät varmasti sohvan, joka sopii tyyliisi ja tilaan, johon olet sen ajatellut sijoittaa. Tilaa puutarhasohva verkkokaupastamme helposti ja nopeasti!

Kodin1.comissa on laaja valikoima tyylikkäitä ulkokalusteita, joista löydät varmasti etsimäsi. Etsitkö puutarhaan, terassille tai parvekkeelle mukavaa istumapaikkaa? Vaihtoehtoja on useita, kuten puutarhapenkki, puutarhasohva, korituoli tai vaikkapa puutarhakeinu. Suunnittele ja sisusta ulkotilasi tyylikkääksi. Kun ostat ulkotuolin tai puutarhasohvan, hanki samalla siihen sopivat pehmusteet. Pehmusteilla ja tyynyillä teet puutarhakalusteista persoonallisia ja kutsuvia. Valitse vaihtoehdoista joka yksiväriset tai kirjavat istuinpehmusteet. 

Puutarhasohvia on saatavana eri materiaaleista valmistettuina ja eri kokoisina. Valitse niistä itsellsi sopivan vaihtoehto. Kutsuvan ja viihtyisän kokonaisuuden saat, kun viimeistelet tilan aurinkovarjolla tai paviljongilla. Niiden alla kesästä voi nauttia myös paahteella ja pienellä sateella. 

Kodin1:llä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Tilaa ulkokalusteesi Kodin1:ltä jo tänään, niin pääset nauttimaan kesästä ja lomasta täysillä.