Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 2208 tuotteesta
1
...
92

Osta Kodin1:ltä ulkoryhmä ja tee näin ulkotilasta kuin huone. Kaikille valikoimastamme löytyville puutarharyhmille on yhteistä se, että ne on tarkoitettu ulkokäyttöön. Valitse ulkoyhmä useiden eri vaihtoehtojen joukosta, löydät meiltä puusta, alumiinista, Aintwoodista, polyrottingista ja tiikistä valmistettuja ryhmiä. Laajasta valikoimasta löydät varmasti omalle pihalle, puutarhaan, parvekkeelle tai terassille sopivan kokonaisuuden. Osaan valmiista ryhmistä kuuluu säätötuolit, osaan taas ulkonojatuolit tai pinottavat tuolit. Meiltä löydät muun muassa Hillerstorp- ja Comfort Garden -tuotemerkkien käytännölliset, tyylikkäät ja edulliset ulkokalusteet.

Edullisia ulkoryhmiä netistä

Kokonaisen ulkoryhmän äärellä vietät ihania päiviä ulkona. Jotta sinä löytäisit juuri itsellesi sopivat kalusteet, olemme koonneet valikoimaamme useita erilaisia ja erikokoisia ulkoryhmiä. Valikoimassa on pienempiä, parvekkeelle sopivia vaihtoehtoja sekä suuria kokonaisuuksia puutarhaan tai kookkaalle terassille. Ruokailuryhmien lisäksi löydät meiltä oleskeluryhmät, sohvaryhmät, terassikalusteet ja paljon muita ulos sopivia kalusteita. Suuri osa ruokailuryhmistä sekä ulkona käytettävistä tuotteista, kuten pehmusteista, aurinkovarjoista ja kalustesuojista tulee Hillerstorpilta, yhdeltä Pohjoismaiden suurimmalta ulkokalusteiden toimittajalta. He valmistavat ulkokalusteensa eri materiaaleista, kuten puu, polyrottinki, tiikki, luonnonrottinki, teräs ja alumiini. Hillerstorp on 20 tuotantorobottinsa kanssa yksi alan moderneimmista tuotevalmistajista. Yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkostonsa Ruotsissa, Skandinaviassa sekä muualla Euroopassa.

Täältä löydät myös ulkokalusteisiin sopivat Hillerstorpin ja Comfort Gardenin pehmusteet. Uusilla pehmusteilla ulkokalusteiden ja ulkotuolien ilmeen päivittäminen on helppoa. Lisäksi ne antavat lisää istuinmukavuutta. Myymme pehmusteita erilaisiin kalusteisiin, niin säätötuoleihin kuin aurinkotuoleihinkin. Materiaaliltaan pehmusteet ovat suurelta osin dralonia ja polyesteriä, jotka kestävät hyvin ulko-olosuhteissa. Säilytä pehmusteet aina kuivassa ja ilmavassa paikassa, auringonpaisteelta suojattuna, silloin kun ne eivät ole käytössä.