categoryTopBlock
Kaikki Puutarhakalusteet

Ulkotilan ruokailuryhmät

2 218kpl ulkotilan ruokailuryhmät
Kampanja

Osta Kodin1:ltä ulkoruokaryhmä ja tee näin ulkotilasta kuin huone. Kaikille valikoimastamme löytyville puutarharyhmille on yhteistä se, että ne on tarkoitettu ulkokäyttöön. Valitse ulkoruokailuryhmä useiden eri vaihtoehtojen joukosta, löydät meiltä puusta, alumiinista, Aintwoodista, polyrottingista ja tiikistä valmistettuja ryhmiä. Laajasta valikoimasta löydät varmasti omalle pihalle, puutarhaan, parvekkeelle tai terassille sopivan kokonaisuuden. Osaan valmiista ryhmistä kuuluu säätötuolit, osaan taas ulkonojatuolit tai pinottavat tuolit. Meiltä löydät muun muassa Hillerstorp- ja Comfort Garden -tuotemerkkien käytännölliset, tyylikkäät ja edulliset ulkokalusteet.

Edullisia ulkoruokailuryhmiä netistä

Kokonaisen ulkoruokaryhmän äärellä vietät ihania päiviä ulkona. Jotta sinä löytäisit juuri itsellesi sopivat kalusteet, olemme koonneet valikoimaamme useita erilaisia ja erikokoisia ulkoruokailuryhmiä. Valikoimassa on pienempiä, parvekkeelle sopivia vaihtoehtoja sekä suuria kokonaisuuksia puutarhaan tai kookkaalle terassille. Ruokailuryhmien lisäksi löydät meiltä oleskeluryhmät, sohvaryhmät, terassikalusteet ja paljon muita ulos sopivia kalusteita. Suuri osa ruokailuryhmistä sekä ulkona käytettävistä tuotteista, kuten pehmusteista, aurinkovarjoista ja kalustesuojista tulee Hillerstorpilta, yhdeltä Pohjoismaiden suurimmalta ulkokalusteiden toimittajalta. He valmistavat ulkokalusteensa eri materiaaleista, kuten puu, polyrottinki, tiikki, luonnonrottinki, teräs ja alumiini. Hillerstorp on 20 tuotantorobottinsa kanssa yksi alan moderneimmista tuotevalmistajista. Yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkostonsa Ruotsissa, Skandinaviassa sekä muualla Euroopassa.

Täältä löydät myös ulkokalusteisiin sopivat Hillerstorpin ja Comfort Gardenin pehmusteet. Uusilla pehmusteilla ulkokalusteiden ja ulkotuolien ilmeen päivittäminen on helppoa. Lisäksi ne antavat lisää istuinmukavuutta. Myymme pehmusteita erilaisiin kalusteisiin, niin säätötuoleihin kuin aurinkotuoleihinkin. Materiaaliltaan pehmusteet ovat suurelta osin dralonia ja polyesteriä, jotka kestävät hyvin ulko-olosuhteissa. Säilytä pehmusteet aina kuivassa ja ilmavassa paikassa, auringonpaisteelta suojattuna, silloin kun ne eivät ole käytössä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja