Kaikki Ulkotilan ruokailuryhmät

Kampanja
Lajittelu

Kodin1:ltä voit löytää täydellisen ruokailuryhmän terassille, suuriin ja pieniin kesän tilaisuuksiin. Meillä on kattava valikoima ulkokalusteita, puutarhakalusteita, parvekekalusteita ja terassikalusteita, jotta mahdollisimman monella on tilaisuus löytää etsimänsä ulkokalusteet. Valikoimastamme löydät suuret ja pienet ruokailuryhmät, ruokailuryhmät klaffituoleilla, säätötuoleilla tai nojatuoleilla, sekä pyöreät tai klassiset pöydät. Kokoonpanoja ja näin ollen myös mahdollisuksia on monia - Löydä omasi osoitteesta kodin1.com jo tänään! 

Kodin1:n valikoimasta löytyy ulkokäyttöön tarkoitettuja ruokailuryhmiä joka lähtöön. Onko perheesi suuri tai suunnitteletko viettäväsi kesäiltasi yhdessä ystäväjoukon kanssa? Valikoimastamme löydät varmasti juuri sopivan ja tarpeeksi suuren ruokaryhmän, jonka ääressä on paikka kaikille. Valikoimastamme löytyy ulkoruokailuryhmä myös pienemmälle terassille tai parvekkeelle. Jos päätät ostaa valmiin ruokailuryhmän, vältyt miettimästä, mitkä tuolit sopivat yhteen minkäkin pöydän kanssa. Reilulla kalustesuojakankaalla suojaat ruokailuryhmäsi auringolta ja sateelta silloin, kun se ei ole käytössä. Aurinkovarjolla ja muutamalla pehmusteella saat ruokailuryhmälle kutsuvan ja kodikkaan ilmeen. Suojaa itsesi ja ruokavieraasi aurinkovarjolla päivän kuumimpien hetkien ajaksi, näin ruokailuhetkestä tulee nautinnollinen ja mukava ilman silmien siristelyä ja polttavaa paistetta. 

Valittavanasi on eri materiaaleista valmistettuja, eri kokoisia ja mallisia ruokailuryhmiä. Materiaalivalintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä osa kalusteista ei tarvitse hoitoa lähes ollenkaan, kun taas toisia pitää hoitaa ja huoltaa enemmän.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja