Hillerstorp

867Tuotetta

Hillerstorp – Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja

Skandinavian suurin ulkokalusteiden valmistaja on selkeästi yksi markkinoiden uranuurtajista, sillä kalusteiden valmistusperinteet ulottuvat 30-luvulle asti. Tukevien ja taidolla valmistettujen tuotteiden valikoima on laaja ja se on kehitetty vastaamaan kuluttajien tarpeita niin ulko- kuin sisätilojenkin sisustamisessa. Hillerstorpin valikoimasta löytyy niin paviljonkeja, aurinkovarjoja kuin pehmusteiden säilytyslaatikoitakin. Useat näistä tuotteista valmistetaan paikallisesti Hillerstorpin omassa modernissa tuotantolaitoksessa Smoolannissa. Moderni tuotanto, ajaton tyyli.

Parhaat diilimme
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Sisusta terassi tai puutarha Hillerstorpin ulkokalusteilla

Hillerstorpin ulkokalusteet sopivat juuri sinulle, joka haluat sisustaa ulkotilaa laadukkaasti ja tyylillä – oli sitten kyseessä puutarha, terassi tai parveke.

Ulkokalusteet on valmistettu muun muassa hyvin suositusta ja kestävästä polyrottingista. Helppohoitoinen ja säänkestävä polyrottinki on erinomainen valinta silloin, kun et haluat viettää paljon aikaa huoltaen ja puhdistaen piha- ja parvekekalusteita. Uv-säteilyä kestävälle materiaalille riittää pyyhkiminen kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella aina tarvittaessa.

Tunnetun valmistajan valikoimaan kuuluu edullisia ulkokalusteita, paviljonkeja, pehmusteita ja aurinkosänkyjä. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita.

Rakenna oma ulkotilasi

Suuren valikoiman ansiosta sinun on mahdollista valita ulkotilaan juuri sellaiset kalusteet kuin haluat. Saatat haluta ulkokeittiön ja siihen sopivan pöydän ja tuolit, jotka muodostavat tyylikkään ulkoruokailuryhmän. Jos taas toiveenasi on rauhallinen paikka, jossa voit nauttia auringosta, mikään ei käy siihen tarkoitukseen paremmin kuin Hillerstorpin edulliset aurinkotuolit tai aurinkosänky. Lisää väriä terassin tai parvekkeen sisustukseen saat erilaisilla istuinpehmusteilla. Suojaa auringolta ja kevyeltä sateelta antavat tyylikkäät aurinkovarjot sekä paviljongit ja pergolat.

Loputtomia mahdollisuuksia Hillerstorpilta – itsestäänselviä vaihtoehtoja sinulle, joka haluat luoda unelmiesi ulkotilan.

Valinta
Lajittelu Suosituimmat
Kategoria
Muoto
Toiminto
Sarja
Väri
Istumapaikkojen lukumäärä
Tuolien lukumäärä
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Parhaat diilimme
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä