Comfort Garden

1471 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Comfort Garden – Laadukkaita ulkokalusteita

Comfort Garden on yksi Suomen suosituimpia ulkokalustetuotemerkkejä. Viime vuosina Comfort Gardenin Bahamas-sarjasta siirreltävine moduuleineen on tullut trendikäs osa terassien ja ulkotilojen sisustusta. Comfort Gardenin ideana on helpottaa rentoutumista ja seurustelua terassilla – puutarhassa tai parvekkeella.

Comfort Gardenin tuotteissa kaksi toistuvaa elementtiä ovat aintwood ja polyrottinki – materiaalit, jotka laadukkuutensa, tukevuutensa ja kestävyytensä takia soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön. Polyrottinkikalusteet voi säilyttää ulkona vuoden ympäri – yksi syy niiden suosioon.

Kampanja

Comfort Garden – laadukkaita ulkokalusteita


Comfort Garden -tuotemerkin ulkokalustevalikoimasta löydät satoja tuotteita, joita yhdistää muutama asia – ne kaikki ovat laadukkaita, edullisia ja uskomattoman tyylikkäitä! Comfort Garden -tuotteet mahdollistavat sen, että terassistasi, puutarhastasi tai parvekkeestasi tulee kesän paras paikka viettää rentoja hellepäiviä!


Täydennä ulkotilaa aurinkosuojalla


Aurinkosuojan alla voit nauttia ulkokalusteistasi jopa niinä kesän paahteisimpina hetkinä. Valitse terassillesi Comfort Gardenin edullinen aurinkovarjo. Malli- ja värivaihtoehtoja on useita.


Anna ulkokalusteillesi lisää käyttöikää kalustesuojalla


Ulkokalusteet säilytetään usein ulkona vuoden ympäri. Silloin, kun ulkokalusteet eivät ole käytössä, ne kannattaa suojata kalustesuojapeitteellä. Tällöin ne ovat suojassa turhalta kulumiselta ja likaantumiselta. Valitse sopivan kokoinen suoja Comfort Gardenin laajasta valikoimasta. Tyynyt ja pehmusteet pysyvät suojassa vedeltä ja lialta pehmustelaatikoissa, joita löydät valikoimasta muun muassa polyrottinkisena.

Polyrottinkiset ulkokalusteet Comfort Gardenilta


Polyrottinki on pitkäikäinen ja säänkestävä keinomateriaali, joka ei vaadi suurempaa huoltoa, vaan yleensä pelkkä kostealla liinalla pyyhkiminen riittää. Tarvittaessa voi puhdistamiseen käyttää mietoa pesuainetta. Ei ihme, että polyrottinki on yksi suosituimmista ulkokalustemateriaaleista.


Tilaa omat Comfort Garden suosikkisi Kodin1:ltä jo tänään!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Vedenkestävä
Pestävä
Pyörillä
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Altaan muoto
Valaistus
Toiminto
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Säädettävä
Irrotettava kangas
Taitettava
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Kategoria
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja