Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 2341 tuotteesta
1
...
98

Suositut suodattimet

Osta Kodin1:ltä valmis ruokailuryhmä ja luot ulkotilaan kokonaan uuden huoneen yhdellä kertaa! Kaikki valikoimastamme löytyvät ulkoruokailuryhmät on nimensä mukaisesti suunniteltu ulkokäyttöön. Tutustu eri materiaaleista, kuten puu, alumiini, Aintwood, polyrottinki tai tiikki, valmistettuihin kalusteisiin ja löydä täydellinen kokonaisuus omalle terassillesi, parvekkeellesi tai puutarhaan. Joihinkin ulkotilan ruokailuryhmiin sisältyy säätötuolit, joihinkin taas ulkonojatuolit tai pinottavat tuolit. Vaihtoehtoja on valtavasti. Valikoimassamme on käytännöllisiä, tyylikkäitä ja edullisia ulkokalusteita muun muassa Hillerstorp- ja Comfort Garden -tuotemerkeiltä.

Laaja valikoima ulkoruokailuryhmiä

Ruokailuryhmän ansiota tulet viettämään enemmän aikaa ulkona ja nauttimaan ihanista päivistä. Jotta sinä voisit löytää itsellesi sopivan ryhmän, olemme koonneet valikoimaamme paljon erilaisia ja erikokoisia ulkoruokailuryhmiä. Löydät kookkaampia, esimerkiksi terassille ja puutarhaan sopivia ruokailuryhmiä kuin myös näppäriä ruokaryhmiä ulos parvekkeelle tai muuten hieman pienempään paikkaan. Upeiden ruokailuryhmien lisäksi löydät Kodin1:n valikoimasta oleskeluryhmät, sohvaryhmät ja terassisohvat. Monet valikoimamme valmiista ruokailuryhmistä ja ulkotarvikkeista, kuten pehmusteista, aurinkovarjoista ja kalustesuojista tulee Hillerstorpilta, joka on Skandinavian suurin ulkokalustevalmistaja. Se valmistaa ulkokalusteita niin puusta, polyrottingista, tiikistä, luonnonrottingista, teräksestä kuin alumiinistakin. Hillerstorpilla on 20 tuotantorobottia, mikä tekee yrityksen tuotantolaitoksesta yhden alan moderneimmista. Yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkosto Ruotsissa, Skandinaviassa sekä muualla Euroopassa.

Täältä löydät myös paljon erilaisia Hillerstorpin ja Comfort Gardenin pehmusteita. Istuinpehmusteilla on helppo antaa ulkotuoleille ja uutta ilmettä ja samalla parantaa niiden istuinmukavuutta. Valikoimastamme löydät erivärisiä pehmusteita niin säätötuoleihin, aurinkotuoleihin kuin pihakeinuihinkin. Pehmusteissa on käytetty säänkestäviä materiaaleja, kuten dralon ja polyesteri. Säilytä pehmusteet kuivassa paikassa auringolta suojattuna silloin, kun ne eivät ole käytössä, mielellään sisätiloissa tai vedenpitävässä pehmustelaatikossa. Talven ajan pehmusteet on sälytettävä kuivassa ja hyvin ilmastoidussa paikassa, jotta ne eivät pääse homehtumaan.