categoryTopBlock
Puutarhakalusteet

Terassipöydät

1 085tuotetta
Kampanja

Voidaksesi nauttia täysillä puutarhastasi tai terassistasi tarvitset sinne sopivan ulko- tai puutarhapöydän.  Kodin1-verkkosivuilla on tarjolla suuri valikoima ulkopöytiä ja puutarhapöytiä eri tyyleissä ja muodoissa, joista sinulla on mahdollisuus valita juuri sinulle sopivin. Sivuiltamme löydät pienet, pyöreät Cafè-pöydät parvekkeen kahvihetkiin, sekä suuret tilavat puutarhapöydät koko perheen kesäisiin ruokailuhetkiin. 

Kesän parhaimmat hetket vietät mukavasti yksin tai yhdessä kesäisen puutarhan kauneutta ihastellen. Mikä onkaan hienompi ajatus lämpöisenä kesäpäivänä kuin pitää puutarhajuhlat ystävien kesken. Puutarhajuhliin ei tarvita mitään erityistä syytä, sillä kesästä ja mukavasta yhdessäolosta nauttiminen riittää. Puutarhajuhlien suunnittelussa kannattaa panostaa oman mielesi mukaisiin, tyylikkäisiin ja näyttäviin puutarhakalusteisiin sekä hyvään ruokaan ja juomaan. Laajasta valikoimastamme löydät upean ruokailuryhmän puutarhasi näyttäväksi keskipisteeksi. Tyylikkäät ja käytännölliset puutarhapöydät ovat kuin luodut kauniille kesäiselle kattaukselle. Ruokailuryhmän tuolien määrän voit päättää itse ja tuoleihin saat mukavat, helposti puhtaana pidettävät istuinpehmusteet. Tyylikäs ruokailuryhmä, pöytä tuolineen luo yhtenäisen ja kodikkaan tunnelman puutarhaasi tai terassillesi. Kauniit ja helposti hoidettavat kalusteemme tekevät arjestasi juhlan ja juhlistasi ikimuistettavan tapahtuman.

Laadukkaat terassipöydät jokaiseen puutarhaan

Meiltä löydät edulliset ja tyylikkäät puutarhapöydät jokaiseen puutarhaan ja terassille. Näyttävät puutarhapöydät mukautuvat toiveidesi mukaan sinun kesääsi, kesän arjen ja juhlien huippuhetkiin. Kesäisessä puutarhassa ja puutarhapöydän ääressä vietät usein ne kesän ihanimmat hetket, joiden muistot lämmittävät vielä talvellakin. Puutarhapöytä, joka on sinun valintasi mukainen ja käyttötarkoituksiisi sopiva, on juuri se oikea ja näyttävä pöytä puutarhaasi. Näyttävien ruokaryhmiemme avulla taiot ihanat grillijuhlat, hetket perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa, aamuisen kahvihetken, syntymäpäivät, häät ja kaikki kesän ihanimmat seurustelu- ja ruokailuhetket. Meillä tuotteiden valitseminen ja ostaminen on tehty sinulle helpoksi. Istuudu mukavasti kotonasi tai haluamassasi paikassa netin ääreen ja valitse se itsellesi mieluisin ruokailuryhmä tai pöytä tuoleineen. Ostaminen meillä on mukavaa ja täysin riskitöntä, sillä sinulla on aina 14 vrk:n palautusoikeus, jos et ole tuotteeseen tyytyväinen. Tarjoamme myös erilaisia maksuvaihtoehtoja valintasi mukaan, joten nyt ei muuta kuin ostoksille.

Miten puutarhapöydät asennetaan?

Puoliksi suunniteltu on aina puoliksi tehty eli ajatus kesäkeittiön rakentamisesta ja sijoittelusta vie askeleen lähemmäs kesää. Kesäkeittiöön kuuluu puutarhapöytä ja tuolit "ruokaryhmä" sekä tilaa grillille. Kesäkeittiön läheisyyteen jotkut tuovat myös kaasuhellan, sillä kukapa viitsisi laittaa ruokaa sisällä lämpöisenä kesäpäivänä? Joka tapauksessa Suomen kesä on lyhyt ja vaihteleva, joten siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin. Puutarhapöydät -ja tuolit asennat kätevästi perustyökaluja käyttäen. Useammasta kodista löytyvät kaikki tarvittavat laadukkaat perustyökalut. Puutarhakalusteidemme mukana saat luonnollisesti myös asennusohjeen, joten työ sujuu varmasti. Asentamisessa auttaa myös paljon puhuttu etukäteissuunnittelu eli mihin kohtaan puutarhaa kalusteet tulevat. Valmiin kokonaisuuden näkeminen mielessäsi, tekee ruokaryhmän asennuksesta helppoa. Kauniina kesäisinä päivinä on puutarha kuin toinen olohuone, siellä viihdytään, ruokaillaan ja seurustellaan. Puutarhapöydät ja -tuolit ovat kesäillan tärkeinä keskipisteinä niin omissa kuin ystäviesi silmissä. Kesähetkistä voit nauttia täysillä ostamalla ulkopöydät ja -tuolit meiltä.

Minkälaiset puutarhakalusteet tarvitsen?

Puutarhapöydät ja terassipöydät kertovat siitä, että kesä on jo kohta lähellä. Enää muutama kuukausi ja voimme nauttia Suomen suloisesta kesästä. Kukista, perhosista, lämmöstä ja auringosta. Kun olet hankkimassa uusia puutarhakalusteita, niiden valinta kannattaa tehdä harkitusti ja huolella. Silloin puutarhakalusteista on pitkään iloa ja ne sopivat kuin valettu terassille, parvekkeelle, puutarhaan tai muuhun ulkotilaan. Puutarhakalusteiden valintaan vaikuttaa ensinnäkin millaiseen tilaan olet hankkimassa kalusteita ja millaisista kalusteista itse pidät. Sen lisäksi tulee huomioida puutarhakalusteiden sijoituspaikan olosuhteet. Esimerkiksi jos ympärillä on paljon lehtipuita, kalusteiden pintamateriaalin helppohoitoisuus on tärkeää. Kannattaa huomioida myös, onko puutarhakalusteiden sijoituspaikka katettu vai ei sekä onko aikomuksesi säilyttää kalusteet myös talvella ulkotiloissa vai siirrätkö ne esimerkiksi lämpimään varastoon.

Miten puutarhapöytiä hoidetaan?

Puutarhapöydät ja -tuolit pysyvät hyväkuntoisina ja näyttävinä pitkään kullekin materiaalille annettuja ohjeita noudattamalla. Meiltä löydät myös puutarhakalusteiden hoitoon sopivat puhdistus- ja hoitoaineet. Lisäksi puutarhakalusteita voit pääsääntöisesti puhdistaa vedellä tai veden ja miedon pesuaineen sekoituksella säännöllisesti. Muista kuivata pesun jälkeen pinta hyvin, sillä kosteus voi aiheuttaa esimerkiksi homeen muodostumista. Otetaanpa esimerkkimateriaaliksi puu. Puukalusteet ovat näyttäviä ja luonnonmukaisia, mutta ne vaativat tarkkaa hoitoa. Puu on elävä materiaali ja kesän säänvaihtelut saavat kalusteiden ulkonäön hoitamattomana muuttumaan. Säänvaihtelut, kuten aurinko, tuuli, kosteus ja kuivuus tekevät puuhun halkeamia. Älä koskaan peitä märkiä tai kosteita kalusteita, vaan kuivaa ne ensin hyvin. Hyvään suojaukseen kuuluu kalusteiden peittäminen suojapeitteellä ja niiden säilyttäminen katoksen alla.

Nauti täysillä puutarhapöydästäsi

Näyttävät puutarhapöydät ja -tuolit ovat kesäisen puutarhan/terassin ylpeys. Puutarhatuoleihin on saatavissa pehmeät istuintyynyt, joita löytyy erilaisissa kuoseissa ja väreissä. Lämpimien kesäpäivien ja helteiden varalle kannattaa hankkia aurinkovarjo, jolloin kesäpäivästä nauttiminen onnistuu hienosti suojaamalla itsensä paahtavalta helteeltä. Suomen kesä tuntuu usein liian lyhyeltä, joten kesästä kannattaa nauttia päivittäin ja tallentaa kesän ihanat hetket muistilokeroihin talven pakkasten varalle. Aamuhetket, illanvietot ja rentoutuminen viihdyttävän kirjan äärellä sujuvat kiireettömästi kesäkeitaasi syleilyssä. Puutarhakeinu ja riippumatto ovat kesäisen puutarhan piristäjiä. Ruuan jälkeen on aina mukava ottaa makoisat torkut riippumatolla tai vaikkapa aurinkotuolissa. Hanki siis edulliset ja näyttävät kalusteet meiltä. Kalusteet asennat helposti ja nopeasti ja sen jälkeen onkin mukavaa lähettää ensimmäiset kutsut ystäville kesän puutarhajuhliin.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja