Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 58 tuotteesta
1
...
3
Kodin1:n piknikpöydällä luot ulos miellyttävän ja mukavan paikan rentoutumiseen. Piknikpöydän ympärille mahtuu paljon väkeä nauttimaan yhdessä ateriasta ulkona. Vaihtoehtoina on myös pikniksettejä, johon kuuluu penkkejä. Valikoimamme piknikpöydät sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön, niin puutarhaan kuin puistoonkin. Tervetuloa tutustumaan laajaan ja edulliseen piknikpöytävalikoimaamme.

  • Millainen piknikpöytä minun pitäisi valita?

    Se, millainen piknikpöytä sinun kannattaa valita, riippuu siitä, millaisen pöydän haluat ja tarvitset. Onko se pöytä, jonka saa kuljetettua mukana vai onko sen tarkoitus olla paikallaan pihalla tai puutarhassa? Tai ehkä etsit lapsille sopivaa piknikpöytää? Kodin1:llä on laaja valikoima erilaisia ja eri paikkoihin sopivia pikinikpöytiä.
  • Millaisia piknikpöytämalleja Kodin1:llä on?

    Kodin1:llä on suuri valikoima erilaisia piknikpöytiä. Meillä on selkänojallisia piknikpöytiä, pyöreitä piknikpöytiä ja pieniä piknikpöytiä sekä paljon muuta. Meiltä löydät myös eri materiaaleista valmistettuja piknikpöytiä, kuten puisia ja bambuisia piknikpöytiä.
  • Miten hoidan piknikpöytääni?

    Jos valitset puisen piknikpöydän, joudut hieman miettimään sen hoitoa. Puuvalmis pöytä kannattaa käsitellä esimerkiksi öljyämällä, jotta se kestää käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Hyvin hoidetusta pikniksetistä on iloa vuosiksi eteenpäin.