categoryTopBlock
Terassipöydät

Sohvapöydät terassille ja puutarhaan

99tuotetta
Kampanja

Täydennä terassiryhmääsi siihen sopivalla ulkosohvapöydällä. Kun kevät koittaa, vietät varmasti enemmän aikaa ulkona ja terassilla. Silloin terassisohvapöytä on tuiki tarpeellinen. Sille voit laskea kylmän juoman, kirjan, lehden tai puhelimen, jolloin kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla. Ulos tarkoitettu sohvapöytä viimeistelee oleskeluryhmän täydelliseksi kokonaisuudeksi ja antaa ulkotilaan viimeistellyn ilmeen.  

Suunnitteletko parvekkeen, terassin tai muun ulkotilan sisustamista? Jos, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Kodin1 myy edullisia ulkokalusteista, jotka hinnastaan huolimatta ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Meiltä löydät puutarhakalusteet, terassikalusteet sekä parvekekalusteet. Viime vuosien aikana ovat näyttävät oleskeluryhmät saavuttaneet hurjan suosion osana ulkotilan sisustusta. Niiden avulla ulos on mahdollista saada samaa tunnelmaa kuin sisälle olohuoneeseen. Sisätilan sijaan kesällä on mukava viettää niin paljon aikaa ulkona auringossa kuin mahdollista. Sohvapöytä on oleellinen osa oleskelutilan sisustusta, se toimii vaikkapa laskutasona aurinkotuolin vieressä. Tutustu laajaan terassisohvapöytien valikoimaan ja valitse pöytä, joka parhaiten täyttää sinun toiveesi ja tarpeesi. 

Tutustu myös Kodin1:n muihin vaihtoehtoihin:


Nämä voivat myös toimia sohvapöytinä. Pienelle parvekkeelle tai terassille voi olla vaikea mahduttaa kokonaista sohvaryhmää. Tällöin ratkaisu voi löytyä sohvapöydän ja ulkonojatuolin muodostamasta kokonaisuudesta.

Seikkaile Kodin1:n ulkokalustevalikoiman sivuilla ja kerää inspiraatiota oman ulkotilasi sisustamiseen kesäkuntoon. Klikkaa ostoskoriisi ne tuotteet, jotka sopivan makuusi. Me toimitamme ne sinulle nopeasti ja luotettavasti!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Säädettävä
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja