Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 141 tuotteesta
1
...
6

Cafè-pöydällä ja parvekepöydällä on monta hyvää käyttömahdollisuutta. Parvekepöytä sopii mainiosti parvekkeelle jossa tilaa on rajoitetusti ja varsinkin kokoontaitettava parvekepöytä on täydellinen pieneen tilaan. Valurautainen Cafè-pöytä ja kokoontaitettava parvekepöytä ei sovi ainoastaan parvekkeille ja muihin pieniin tiloihin, vaan yhtä hyvin ne sopivat puutarhaan tai terassille. Pienen kokonsa ansiosta ne ovat myös helposti siirrettävissä aurinkoon tai vastaavasti varjoisaan paikaan. Valikoimastamme löytyy Cafè-pöytiä ja parvekepöytiä useissa väreissä ja muodoissa, joten valitse omasi ja olet valmis nauttimaan kesän aurinkoisista päivistä. 

Kahvilapöytä viihtyisiin hetkiin

Kodin1-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman cafè-pöytiä. Valikoimassamme on eri materiaaleista valmistettuja, sekä eri muotoisia kahvilapöytiä. Valittavissa on mm. takorautaisia, puisia, polyrottinkisia ja alumiinisia ulkopöytiä. Cafè-pöydän ääressä on helppoa nauttia kesän viihtyisistä kahvihetkistä auringon lämmittäessä. Tilaa kahvilapöytä Kodin1-verkkokaupasta jo tänään ja valmistaudu kesän arvokkaisiin hetkiin.    

Cafè-pöytä ja parvekepöytä ovat monikäyttöisiä. Parvekepöytä sopii erinomaisesti parvekkeelle, jossa tilaa on rajatusti. Taitettava parvekepöytä on todellinen tilansäästäjä ja antaa samalla mahdollisuuden nauttia aamiaisen tai iltapäiväkahvin kesäauringon paisteessa. Kahvilapöytä, sekä parvekepöytä, sopivat yhtä hyvin myös puutarhaan sijoitettaviksi. Pienen kokonsa ansiosta ne ovat myös helposti siirreltävissä auringon mukaan.