Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 20 tuotetta 20 tuotteesta

Kodin1:n valikoimasta löydät valtavasti trendikkäitä ja edullisia baaripöytiä. Materiaalivaihtoehtoja on useita, kuten puu, aintwood ja alumiini. Nauti kesästä ja pitkistä illoista tyylikkään baaripöydän ääressä. Baaripöytiä on saatavana usean värisinä. Mustalla tai valkoisella ulkokäyttöön tarkoitetulla baaripöydällä saat parvekkeelle ja terassille uuden, raikkaan ilmeen. Somista pöytä värikkäillä yksityiskohdilla ja käytä sitä apupöytänä, kun koolla on paljon vieraita. Valitse terassille baaripöytä, joka sopii muun kalustuksen tyyliin, jolloin viihdyt tilassa koko kesäkauden. 

Uutta ilmettä ulkotilaan baaripöydällä

Kun kesä vihdoin saapuu, muuttuu ulkotila vehreäksi keitaaksi, joka sisustetaan viihtyisäksi tyynyillä, peitoilla ja tunnelmallisella valaistuksella. Pienillä muutoksilla luot mukavan paikan kesän viettoon ja rentoutumiseen. Valikoimamme baaripöydät ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä, joten ne on helppo yhdistää erilaisiin sisutustyyleihin.

Mustat baaripöydät ovat ilmeeltään klassisia ja helppoja somistaa esimerkiksi viherkasveilla, jotka rikkovat tyylikkäästi mustaa kokonaisuutta. Kata pöydälle juomat kauniissa lasipulloissa ja käytä pöytää tarvittaessa laskutilana, jolle on helppo laittaa esille ruokaa tai astioita.

Ulos tarkoitetut valkoiset baaripöydät on helppo yhdistää luonnonväreihin. Niitä voi somistaa lyhdyillä, kynttilänjaloilla ja vaikka kirjoilla. Pöytävaihtoehtoja on useita. Löydät niistä sopivan niin pienelle parvekkeelle, terassille kuin puutarhaankin. Hyvin toisiinsa sopivat ulkokalusteet luovat tilaan yhtenäisen ja rauhallisen ilmeen.

Kodin1:ltä löydät trendikkäät ja edulliset, ulkokäyttöön tarkoitetut baaripöydät. Tilaa omasi jo tänään!