categoryTopBlock
Säilytys

Pienet tavarat talteen

463tuotetta
Kampanja

Koti tuntuu hetkessä epäsiistiltä ja sotkuiselta, jos jokaisella tasolla ja tuolilla on pieniä tavaroita, joilla ei ole niille osoitettua, omaa säilytyspaikkaa. Hankkimalla kauniita piensäilytystuotteita, voit tehokkaasti vähentää esillä olevan tavaran määrää ja laittaa turhat ja harvemmin käytössä olevat tavarat katseilta piiloon. Näin järjestyksenkin ylläpito helpottuu. Täältä löydät paljon erilaisia säilytyslaatikoita ja rasioita, jotka sopivat niin DVD-elokuville, lehdille, kynille ja kengille kuin myös kahville, koruille ja kaikelle muulle pienelle. Tee elämästäsi hieman helpompaa hankkimalla piensäilytystuotteet, joista pidät ja jotka sopivat kotisi sisustukseen.

Ihania laatikoita koko kotiin

Piensäilytys-valikoimastamme löydät monenlaisia tuotteita. Useiden koristeellisten ja kuvioitujen laatikoiden lisäksi löydät meiltä lokerollisia puulaatikoita, jotka sopivat erinomaisesti korujen ja meikkien säilytykseen. Lastenhuoneeseen saattaa sopia vaikkapa suloinen säästöpossu? Löydät meiltä eriaiheiset säästölippaat, niin suloiset lampaat kuin hurjat pääkallotkin, joihin lapset voivat laittaa viikkorahansa. Piensäilytystuotteiden valikoimasta löydät näppärät laatikot ja rasiat kodin jokaiseen huoneeseen. Keittiöön löytyy koristeellisia kahvipurkkeja, kun taas olohuoneeseen saattaa sopia hieman kookkaampi säilytysarkku, jossa voi säilyttää peittoja, lehtiä tai vaikkapa polttopuita.

Kenkien keräilijälle valikoimastamme löytyy tyylikkäitä kenkälaatikoita. Ne sopivat erinomaisesti vaatekaappiin ja viimeistelevät sen järjestyksen käytännöllisyydellään. Inspiroidu laajasta valikoimastamme ja hanki tarvittavat laatikot ja rasiat omaan kotiisi tai vaikkapa lahjaksi ystävälle, sillä pienet laatikot ja rasiat sopivat hyvin niin lahjojen kuin uunituoreiden pikkuleipienkin pakkaamiseen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Nostettava ja laskettava
Säilytystyyppi
Säilytys
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja