Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 24 tuotetta 340 tuotteesta
1
...
15

Koti tuntuu hetkessä epäsiistiltä ja sotkuiselta, jos jokaisella tasolla ja tuolilla on pieniä tavaroita, joilla ei ole niille osoitettua, omaa säilytyspaikkaa. Hankkimalla kauniita piensäilytystuotteita, voit tehokkaasti vähentää esillä olevan tavaran määrää ja laittaa turhat ja harvemmin käytössä olevat tavarat katseilta piiloon. Näin järjestyksenkin ylläpito helpottuu. Täältä löydät paljon erilaisia säilytyslaatikoita ja rasioita, jotka sopivat niin DVD-elokuville, lehdille, kynille ja kengille kuin myös kahville, koruille ja kaikelle muulle pienelle. Tee elämästäsi hieman helpompaa hankkimalla piensäilytystuotteet, joista pidät ja jotka sopivat kotisi sisustukseen.

Piensäilytys-valikoimastamme löydät monenlaisia tuotteita. Useiden koristeellisten ja kuvioitujen laatikoiden lisäksi löydät meiltä lokerollisia puulaatikoita, jotka sopivat erinomaisesti korujen ja meikkien säilytykseen. Lastenhuoneeseen saattaa sopia vaikkapa suloinen säästöpossu? Löydät meiltä eriaiheiset säästölippaat, niin suloiset lampaat kuin hurjat pääkallotkin, joihin lapset voivat laittaa viikkorahansa. Piensäilytystuotteiden valikoimasta löydät näppärät laatikot ja rasiat kodin jokaiseen huoneeseen. Keittiöön löytyy koristeellisia kahvipurkkeja, kun taas olohuoneeseen saattaa sopia hieman kookkaampi säilytysarkku, jossa voi säilyttää peittoja, lehtiä tai vaikkapa polttopuita.

Kenkien keräilijälle valikoimastamme löytyy tyylikkäitä kenkälaatikoita. Ne sopivat erinomaisesti vaatekaappiin ja viimeistelevät sen järjestyksen käytännöllisyydellään. Inspiroidu laajasta valikoimastamme ja hanki tarvittavat laatikot ja rasiat omaan kotiisi tai vaikkapa lahjaksi ystävälle, sillä pienet laatikot ja rasiat sopivat hyvin niin lahjojen kuin uunituoreiden pikkuleipienkin pakkaamiseen.

Mitä pienellä säilytystilalla tarkoitetaan?

Jos sinulla on tavaroita tai pieniä esineitä, joita on säilytettävä, kuten koruja ja johtoja, tämä tarkoittaa, että tarvitset pienen säilytystilan. Kodin1:ltä löydät säilytystuotteet pienille tavaroille, jotka sopivat kaikille, etsitpä sitten mitä tahansa.

Miksi tarvitsen piensäilytystuotteita?

Koti tuntuu helposti sotkuiseksi, jos sinulla on liikaa pieniä asioita. Käytännöllisten ja kauniiden piensäilytystuotteiden avulla voit piilottaa siististi tavarat, joiden et halua olla esillä.

Kuinka sisustan piensäilytystuotteilla?

Riippuen siitä, mitä haluat säilyttää, Kodin1 tarjoaa monia erimallisia säilytyslaatikoita ja -koreja. Löydät erikokoisia säilytyslaatikkosarjoja, puulaatikoita ja lasipurkkeja. Säilytätpä sitten korujasi tai kenties lasten leluja, löydät säilytystuotteet, jotka sopivat kodin kaikkiin osiin.