categoryTopBlock
Piensäilytys

Säilytyslaatikko

148tuotetta
Kampanja

Säilytyslaatikoita ja -koreja kaikelle ja kaikkialle

Tarve tarkoituksenmukaiselle ja käytännölliselle säilytykselle ei lopu koskaan. Vaikuttaa siltä, ettei kodeissa ole koskaan tarpeeksi säilytyslaatikoita ja säilytyskoreja pienten tavaroiden säilytykseen. Kukaan ei varmaankaan halua tietää, kuinka moneen keittiön laatikkoon, kassiin, pussiin ja nyssykkään olemme keräilleet erilaisia tavaroita. Hanki kotiisi kunnolliset säilytyslaatikot ja korit netistä, niin tulevaisuudessa kotoa löytyy aina oma paikkansa niin lasten vaatteille kuin lemmikkien leluillekin.

Minkälaisia säilytysratkaisuja kotona tarvitaan?

On tärkeää, että ennen säilytyskorien ja -laatikoiden hankkimista käyt läpi oman kotisi säilytystarpeet, sillä kaikissa kodeissa tilanne on aina ainutlaatuinen. Suurin osa ihmisistä tarvitsee säilytyslaatikoita kuiteille, papereille, johdoille, latureille ja muille puhelimiin ja tietokoneisiin liittyvillä tarvikkeille. Jos harrastat käsitöitä tai askartelua, myös niihin liittyvät materiaalit ja työkalut tarvitsevat on säilytyspaikkansa. Kaikissa kodeissa tarvitaan paikat kengille ja sateenvarjoille. Erilaiset harrastusvälineet vaativat myös oman paikkansa, josta ne tarpeen tullen on helppo ottaa esille.

Onko säilytyslaatikoissa monia materiaalivaihtoehtoja?

Säilytyslaatikoita ja säilytyskoreja valmistetaan lukemattomista eri materiaaleista. Voit valita niistä omaan tyyliisi ja makuusi sopivat vaihtoehdot. Suosittuja ovat niin pahvista, muovista kuin bambustakin valmistetut säilytyslaatikot. Niistä sinun on helppo valita juuri omiin tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot.

Mitä tarkoittaa piensäilytys?

Piensäilytyksellä tarkoitetaan pienten tavaroiden säilytystä, tavaroiden, jotka pitää säilyttää pienen kokonsa vuoksi laatikoissa tai rasioissa. Tällaisia ovat muun muassa ompelutarvikkeet, erilaiset harrastustarvikkeet, kuten elektroniset komponentit. Myös korut luetaan monesti mukaan tähän luokitukseen. Myös monet lasten leluista ja askartelutarvikkeista vaativat säilyttämistä pienissä laatikoissa tai säilytyslaatikostoissa.

Löytyykö Kodin1:ltä valkoisia säilytyslaatikoita?

Valikoimassamme on paljon erivärisiä ja eri materiaaleista valmistettuja säilytyskoreja ja säilytyslaatikoita. Tule tutustumaan valikoimaan ja valitsemaan omaan tarpeeseesi sopivat, edulliset säilytyslaatikot.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja