categoryTopBlock
Säilytyslaatikko

Laatikko

143tuotetta
Kampanja

Erilaisten laatikoiden avulla järjestät ja organisoit kotiasi. Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa ja laatikot ovat täydellinen vaihtoehto erilaisten tavaroiden keräämiseen. Kodin1:ltä löydät erilaisia laatikoita erilaisiin tarpeisiin.

Mistä materiaalista valmistettuja laatikoita teillä on?

Kodin1:ltä löydät erilaisista materiaaleista valmistettuja laatikoita. Valikoimassamme on muun muassa bambusta, metallista, pahvista ja puusta valmistettuja säilytyslaatikoita. Voit siis löytää juuri oman makusi mukaisen säilytyslaatikon.

Millaisia laatikoita kotiini tarvitsen?

Jos haluat todella maksimoida kotisi säilytystilan, kannattaa ostaa kannellisia laatikoita, jotka pinota helposti päällekkäin. Jotta voit hyödyntää kaiken säilytystilan kannattaa käyttää erikokoisia laatikoita ja laatikoita, jotka on valittu säilytettävän esineen koon mukaan.

Pitäisikö laatikoihin merkitä, mitä ne sisältävät?

Laatikot on aina hyvä merkitä niin, että tiedät, mitä niihin on varastoitu. Yhteen laatikkoon kannattaa pakata aina vain samaan asiaan liittyviä tavaroita, kuten astiat ja vaatteet kaikki omiin laatikkoihinsa. Näin järjestys säilyy ja löydät helposti tarvitsemasi tavarat.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja