Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 474 tuotteesta
1
...
20

Käytännöllinen kenkien säilytys on kaiken A ja O, ja meiltä löydät täydelliset ratkaisut koko perheen kenkien säilytykseen. Meiltä löydät kaiken kenkätelineistä ja -hyllyistä kenkäkaappeihin ja -penkkeihin. Valitse se kenkäsäilytysvaihtoehto, joka sopii parhaiten sinulle, sinun kotiisi ja tarpeisiisi. Meiltä löydät erikokoiset ja -tyyliset kenkäsäilyttimet. Vaihtoehtoja on muutaman kenkäparin telineistä jopa 50 parin säilytysratkaisuihin. Tule löytämään edullinen ja laadukas kenkäsäilytys Kodin1:n laajasta valikoimasta.

Meiltä löydät lukemattomia vaihtoehtoja erilaisia ratkaisuja kenkien säilytykseen. Autamme sinua säilyttämään kenkäsi tyylikkäästi ja käytännöllisesti niin, että löydät helposti etsimäsi samalla kun kotisi pysyy siistissä järjestyksessä. Valitse itsellesi sopivan tyylinen ja kokoinen vaihtoehto. Täältä löydät niin pienen kenkätelineen kuin kapean, pieneen tilaan mahtuvan kenkäkaapin. Valikoimissamme on myös laadukkaista ja tyylikkäitä kenkähyllyjä. Kenkäkaappi tarjoaa niin säilytystilaa kengille kuin myös laskutilaa mahdollisesti muuten ahtaaseen eteiseen. Kenkäkaappi on loistava ratkaisu henkilölle, joka haluaa sisustaa selkeästi niin, että kaikki turha tavara on piilossa. Kenkäkaapissa kengät ovat suojassa lialta ja pölyltä. Tilava kenkäpenkki tarjoaa paljon säilytystilaa ja toimii samalla istuimena, jolle on mukava istahtaa sitomaan kengännauhoja. Meiltä löydät ratkaisut niin eteiseen kuin vaatekaappiinkin. Sinulle, joka haluat eteiseen luonnonläheistä tunnelmaa, löytyy meiltä tammea, lakattua mäntyä ja koivua. Meiltä löydät toki myös valkoiset ja mustat kenkäkaapit ja kenkätelineet.

Fiksua kenkäsäilytystä tervetulleeksi toivottavaan eteiseen

Kukista eteisen kenkäkaaos kerralla! Autamme sinua järjestämään pieninkin ja ahtaan tilan järkevästi ja tyylikkäästi. Piilota kengät fiksuun kenkäkaappiin tai sisusta eteinen monitoimisella eteispenkillä, jossa on kenkiensäilytystilaa. Löydät valikoimistamme kapeat kenkäkaapit pieneen eteiseen niin kuin myös näyttävät kenkiensäilytyskalusteet sille, joka tarvitsee tilaa valtavalle kenkäkokoelmalle. Valikoimassamme on pieniä ja tyylikkäitä kenkätelineitä kuin myös korkeita peilillisiä kaappeja. Meillä on myös istuinpenkkejä, joissa on säilytystilaa kengille sekä paikka, johon istahtaa laittamaan kenkiä jalkaan. Kauniilla säilytyskalusteilla viimeistelet eteiseen kutsuvan tunnelman.

Yhdistä halutessasi kenkätelineeseen tai -hyllyyn saman sarjan naulakko, ja luot eteiseen yhtenäisen ilmeen. Valikoimissamme on myös valmiita eteiskalusteryhmiä, joissa on otettu huomioon kaikki eteisen säilytystarpeet. Löydät meiltä myös kauniit peilit, jotka viimeistelevät tilan ja saavat sen vaikuttamaan tilavammalta. Kannattaakin satsata siihen, mitä vieraat ensimmäisenä kodistasi näkevät!

Kenkäsäilytystä vaatekaapissa

Jos omistat useita pareja kenkiä, kannattanee harkita, josko niitä voisi säilyttää vaatekaapissa. Vaatekaapin lattialla on usein käyttämättä olevaa hukkatilaa. Miksipä et tekisi tästä tilasta säilytyspaikkaa kengillesi? Laittamalla ripustimessa riippuvien vaatteiden alle matala kenkäteline, saat näppärän ja persoonallisen kenkiensäilytystilan, jonka voi toteuttaa pieneenkin vaatekaappiin. Sinä, jolla on valtava määrä kenkiä ja reilusti kaappitilaa, voit hyödyntää kaapin asettamalla sinne korkea kenkätelineen, jolla kaikki kengät ovat nähtävissä kerralla ja silti piilossa pölyltä ja katseilta. Vaatekaappeihin voi myös laittaa kengille säilytyslaatikoita ja -koreja, joihin on helppo päästä tarvittaessa käsiksi.