Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 2 tuotetta 2 tuotteesta

Keittiösaareke on suosittu ratkaisu modernissa keittiössä. Se toimii keskuspisteenä ja luo tilavaa työskentelytilaa ruoanlaittoa varten. Saarekkeen ympärille voidaan sijoittaa myös istumapaikkoja, jolloin se toimii myös ruokailutilana. Keittiösaareke voi olla eri muotoja ja kokoja, ja sen voi toteuttaa eri materiaaleista. Saareke ei vain lisää toiminnallisuutta keittiöön, vaan myös luo tyylikkään ilmeen. Suunniteltaessa keittiösaareketta on tärkeää huomioida keittiön käyttäjien tarpeet ja toiveet, jotta siitä tulee toimiva ja käytännöllinen osa keittiötä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä keittiösaarekkeista

  • Minkä kokoisia keittiösaarekkeet yleensä ovat?

    Keittiösaarekkeiden koko vaihtelee paljon keittiöiden koon ja muodon mukaan. Yleisesti ottaen keittiösaarekkeet ovat noin 1-1,2 metriä leveitä ja noin 0,9-1,2 metriä syviä. Korkeus taas on usein noin 90 cm tai sama kuin keittiön työtasojen korkeus. Kuitenkin keittiösuunnittelijat voivat suunnitella saarekkeita myös täysin asiakkaan toiveiden mukaan, joten mahdollisuuksia on monia.
  • Millaisia työtasoja keittiösaarekkeissa voi olla?

    Työtasot keittiösaarekkeissa voivat olla monenlaisia materiaaleja, kuten esimerkiksi kiveä, terästä, puuta tai laminaattia. Työtasojen paksuus voi myös vaihdella, ja yleisimmin käytetään noin 20-40 millimetrin paksuisia tasolevyjä. Lisäksi työtasot voivat olla eri muotoisia ja kokoisia, jotta ne sopivat saarekkeen käyttötarkoitukseen ja keittiön tilaan.
  • Miten keittiösaareke voi parantaa keittiön toimivuutta?

    Keittiösaareke voi parantaa keittiön toimivuutta monin tavoin. Se tarjoaa lisää työskentelytilaa, joka mahdollistaa useamman henkilön työskentelyn samanaikaisesti. Saarekkeen ympärille voi myös sijoittaa esimerkiksi baarijakkarat, jolloin siitä tulee myös sosiaalinen kohtaamispaikka. Saareke voi myös toimia jakajana avokeittiössä ja erottaa esimerkiksi keittiön ruokailutilasta. Lisäksi saarekkeeseen voidaan sijoittaa esimerkiksi liesi tai pesuallas, jolloin työskentelytila on entistä toimivampi.