Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 850 tuotteesta
1
...
36

Suositut suodattimet

Peilit toimivat erinomaisina ja käytännöllisinä sisustuselementteinä, sillä niiden oikeanlainen sijoittelu tuo jokaiseen tilaan lisää valoa, elävyyttä ja tilan tuntua. Etenkin pienissä tiloissa peilien käyttö luo tilaan helposti illuusion valoisuudesta ja tilavuudesta, tehden siitä näin miellyttävämmän. Peilejä kannattaa käyttää myös suurempien tilojen sisustamiseen, sillä erityisesti erilaiset sisustuspeilit tuovat tilaan elävyyttä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Esimerkiksi kaunisraaminen ja suuri peili sängyn tai sohvan yläpuolella toimii kuin sisustuksen väreihin erinomaisesti sulautuvana tauluna, ja pystysuoraan asetettu peili tekee huoneesta korkeamman oloisen. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi ja sisustukseesi sopivan peilin. Erilaisten sisustuspeilien lisäksi voit hankkia meiltä myös esimerkiksi peilikaappeja, kokovartalopeilejä, meikkauspeilejä ja kylpyhuoneen peilejä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä peileistä

  • Miten kiinnittää peili seinään?

    Peilin kiinnittämiseen seinään tarvitset sopivan kokoiset ruuvit, taulukoukut tai peilikiinnikkeet, jotka sopivat peilin takana oleviin kiinnityspisteisiin. Ensimmäiseksi kannattaa merkitä seinään paikat, joihin haluat ruuvata kiinnikkeet. Sen jälkeen voit porata reiät merkityille kohdille ja asettaa ruuvit paikoilleen. Lopuksi voit kiinnittää peilin ruuveihin tai kiinnikkeisiin ja tarkistaa, että se on suorassa.
  • Millaisia kokoja ja muotoja peileistä on saatavilla?

    Peilejä on saatavilla monissa eri koossa ja muodossa, aina pienistä kämmenen kokoisista peileistä suuriin kokovartalopeileihin. Suosituimpia muotoja ovat perinteinen suorakulmainen, pyöreä, soikea ja monikulmainen. Lisäksi on saatavilla erilaisia epäsymmetrisiä muotoja ja peilejä, joissa on koristeellisia kehyksiä tai kaiverrettuja yksityiskohtia.
  • Kuinka helppoja peilit ovat puhdistaa ja millaisia puhdistusaineita voi käyttää?

    Peilien puhdistaminen on yleensä suhteellisen helppoa, kunhan käytät oikeanlaista puhdistusainetta ja välineitä. Voit käyttää esimerkiksi ikkunanpesuun tarkoitettua puhdistusainetta, joka ei jätä raitoja. Voit myös käyttää esimerkiksi etikkaa ja vettä sekoitettuna suhteessa 1:1. Peili kannattaa ensin pyyhkiä pehmeällä liinalla tai talouspaperilla, ja sitten puhdistaa se puhdistusaineella ja esimerkiksi mikrokuituliinalla. Muista välttää teräviä esineitä, kuten veistä tai raaputinta, jotta et naarmuta peilin pintaa.