categoryTopBlock
Peili

Meikkipeili

14tuotetta
Kampanja

Meikkipeili on tärkeä apuväline monelle, erityisesti meikkaajille ja kauneudenhoitoon panostaville. Meikkipeilin tärkein ominaisuus on sen suurennus, joka mahdollistaa tarkemman meikin levityksen ja ihonhoitorutiinien toteuttamisen. Meikkipeilejä löytyy eri kokoisina ja eri suurennuksilla varustettuina, ja niitä voidaan käyttää niin kotona kuin matkoillakin. Joissakin meikkipeileissä on myös valaistus, joka helpottaa meikkaamista huonossa valaistuksessa. Laadukas meikkipeili on kestävä ja käytännöllinen investointi kauneudenhoitoon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä meikkipeileistä

Minkä kokoisen meikkipeilin tarvitsen?

Meikkipeilin koon tulisi olla riittävän suuri, jotta näet kasvosi hyvin ja pystyt tekemään meikkiä tarkasti. Yleensä noin 15-20cm halkaisijaltaan oleva peili toimii hyvin meikkipeilinä. Kannattaa myös valita peili, joka on riittävän kirkas ja valaisee kasvot hyvin.

Pitäisikö meikkipeilin olla valaistu?

Valaistu meikkipeili voi olla hyödyllinen, sillä se auttaa näkemään paremmin kasvojen piirteet ja mahdollistaa tarkemman meikkaamisen. Valon avulla myös varjostukset ja korostukset on helpompi tehdä oikein. Toisaalta valaistu meikkipeili voi olla myös hieman häiritsevä esimerkiksi silloin, kun haluaa meikata luonnollisessa valossa. Lopullinen päätös riippuu siitä, mikä tuntuu itselle mukavimmalta ja käytännöllisimmältä vaihtoehdolta.

Voiko meikkipeilin asettaa pöydälle tai tarvitseeko sen olla seinässä kiinni?

Meikkipeilin voi asettaa sekä pöydälle että seinälle kiinni. Pöydälle asetettava meikkipeili on yleensä kannellinen ja sen jalusta on riittävän tukeva. Seinäkiinnitteinen meikkipeili taas säästää tilaa pöydältä ja sen korkeutta voi säätää paremmin käyttäjälle sopivaksi.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja