Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 2046 tuotteesta
1
...
86

Tilanjakajalla lisätilaa

 • Mihin sermiä tarvitsee?

  Sermi on joustava ratkaisu varsinkin pieneen huoneeseen tai asuntoon, johon halutaan useampia tiloja. Käyttämällä sermiä tai huoneenjakajaa, vältytään seinien rakentamiselta. Tilanjakajalla voidaan esimerkiksi rajata oma läksyjenlukutila koululaiselle. Tilanjakaja on myös loistava ratkaisu silloin, kun halutaan jakaa useamman sisaruksen yhteinen huone vaikkapa kahteen osaan niin, että molemmat saavat henkilökohtaisen tilan ja rauhan. Tilanjakajat ja sermit ovat monikäyttöisiä ja helposti liikuteltavia. Ne voi ottaa mukaan toiseen asuntoon muutettaessa. Kodin1:ltä saat erilaisia ja erihintaisia tilanjakajia ja sermejä.
 • Ovatko tilanjakajat kalliita?

  Malleja on monia, ylellisistä sermeistä yksinkertaisimpiin vaihtoehtoihin. Valitsemalla esimerkiksi väriltään graniitinharmaan tai valkoisen sermin tai tilanjakajan, saat sekä toimivan, tyylikkään että edullisen ratkaisun perinteisen seinän rakentamiseen verrattuna.
 • Onko sermi hyvä ratkaisu työpaikalle?

  Kyllä, sermillä voi rajata isomman toimiston niin, että asiakkaiden ja työntekijöiden yksityisyys säilyy eikä esimerkiksi tietokoneen näytöllä olevat tiedot näy kaikille. Myös kotitoimistolle voi olla mukava rajata tila muusta huoneesta. Näin on mahdollisuus käyttää samaa tilaa useampiin toimintoihin.
 • Sopiiko tilanjakaja myös olohuoneeseen?

  Kyllä, jos haluat kestitä vieraita olohuoneessa, mutta harrastaa siellä myös esimerkiksi käsitöitä tai lukemista, voi olla mukava ajatus jakaa tila kahteen osaan niin, että harrastusvälineet saa tarvittaessa piiloon. Näin tila näyttää aina siistiltä, kun ylimääräiset tavarat ovat sermin tai tilanjakajan takana piilossa katseilta. Tilanjakaja siis auttaa pitämään kodin siistimmän ja rauhallisemman näköisenä. Tilaa oma tilanjakaja netistä. Kodin1:n verkkokaupasta saat sen helposti ja nopeasti.