categoryTopBlock
Sisustustuotteet

Seinäkoristeet

+10 000tuotetta
Kampanja

Kodin sisustus ei ole täydellinen ennen kuin seinät on viimeistelty ja koristeltu. Kodin1:ltä löydät niin taulut kuin julisteetkin, joilla saat huoneeseen persoonallista ilmettä. Lisäksi meillä on paljon erilaisia kelloja, valaisimia sekä peilejä, joita voi käyttää huoneen sisustuksen viimeistelemiseen. Valikoimastamme löydät peilioviset avainkaapit, jotka sopivat koristamaan vaikkapa eteisen tyhjää seinää. Peili saa tilan tuntumaan tilavammalta. Peilin avulla saat toistettua tyhjälle seinälle vaikkapa kauniin ikkunanäkymän. Hyvin sijoitettuun peiliin on näppärä katsoa ja tarkistaa oma ulkonäkö kotoa pois lähtiessä. 

Valikoimaistamme löydät paljon erilaisia, kodin seinille sopivia koristeita. Kauniilla ja värikkäillä tauluilla ja julisteilla saat tilaan lisää väriä ja tunnelmaa. Valitse vaikkapa öljymaalaus, jossa on purjeveneitä, jonkinlainen asetelma, maisema, eläimiä tai vaikkapa Disney-hahmoja. Valikoimassamme on myös suosittuja, eriaiheisia canvastauluja. Tutustu valikoimaan ja valitse omaan kotiisi ja makuusi sopivin taulu.

Sisusta kotisi klassisten kaupunkien, kuten New Yorkin ja Venetsian kuvilla tai valkohiekkaisten rantojen ja unenomaisten paikkojen maisemakuvilla. Näyttävät taulut luovat kotiin mukavaa ja kutsuvaa ilmettä. Valikoimassamme on myös paljon kaupunkitauluja.

Yksi suosituimmista seinäkoristeistamme on kauniit seinäkellot. Kellovaihtoehtoja on useita, on suuria kelloja, metallikelloja, romanttisia kelloja sekä kelloja, joissa on roomalaiset numerot. Yli puoli metriä halkaisijaltaan olevasta kellosta näet nopeasti oikean ajan. Tämän lisäksi valtavankokoinen kello toimii näyttävänä katseenvangitsijana.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja