Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 590 tuotteesta
1
...
25

Suositut suodattimet

Erityylisiä ja -muotoisia seinäkelloja on olemassa hyvin paljon, mutta yksi asia on yhteistä niille kaikille. Ne pitävät huolen ajasta. Etsitkö sisustuksellista seinäkelloa, jolla voit antaa huoneelle täysin uuden ilmeen? Siinä tapauksessa olet löytänyt aivan oikealle Kodin1:n osastolle, sillä olemme keränneet tänne seinäkelloja, joilla teet kotisi sisustuksessa sekä kauniin että käytännöllisen. Seinäkello ei ole vain käyttöesine, vaan se on merkittävä osa kotien sisustusta, on ollut sitä jo vuosikymmenten ajan. Koska seinäkello on olennainen osa suomalaisten kotien sisustusta, tule löytämään oma seinäkellosuosikkisi netistä!

Sopiva seinäkello juuri sinulle

Kuten aina, olemme Kodin1:llä hyvin tarkkoja siitä, millaisia tuotteita asiakkaillemme tarjoamme. Löydät meiltä siis paljon laadukkaita kelloja. Sanonta ”Määrä korvaa laadun” ei siis pidä paikkaansa meillä, sillä teemme kaikkemme, että saavutamme molemmat, sekä laajan valikoiman että erittäin laadukkaat tuotteet. Joten löydät meiltä suuren valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä seinäkelloja. Laaja valikoima tarkoittaa sitä, että sinä löydät etsimäsi kellon helposti ja nopeasti. Kellot ovat laadukkaita niin toiminnaltaan kuin muotoilultaankin. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan ja löydä itsellesi uusi kello, joka pitää sinut aikataulussa vuosien ajan.

Voit valita juuri itsellesi sopivan kokoisen kello oli se sitten pieni keittiön seinäkello tai suuri, lähes koko seinän kokoinen sisustuskello. Kodin1:llä on laaja valikoima erityylisiä kelloja. Valitse perinteinen kello tai muotoilultaan jännittävä, moderni kello.

Löydä juuri oman tyylisi mukainen seinäkello
Laaja valikoima mahdollistaa persoonalliset valinnat. Tiedämme, että jokainen ihminen on erilainen ja että jokaisessa kodissa on ainutlaatuinen ja sen asukkaiden persoonallisuudesta kertova tyyli. Siksi olemmekin keränneet yhteen markkinoiden johtavien valmistajien seinäkelloja, jotka ovat muutenkin suosittuja meidän suomalaisten keskuudessa. Tästä kategoriasta löydät tulevan suosikkisi seinälle, olipa kyseessä sitten suuren suuri seinäkello, retroseinäkello, seinäkello, jossa on roomalaiset numerot tai tyylikkään musta tai valkoinen seinäkello. Valikoima on valtava ja vaihtoehtoja lukemattomia. Tule siis tutustumaan ja tekemään löytöjä omaan kotiisi!

Me autamme sinua tekemään kodistasi kauniimman samalla, kun seuraat aikaasi tyylikkäästä seinäkellosta. Nyt hankkimasi seinäkello ei välttämättä ole makusi ja sisustustyylisi mukainen enää tulevaisuudessa, joten voit nyt huoletta valita kellon, joka tällä hetkellä tuntuu juuri oikealta. Voit tarvittaessa vaihtaa sen sitten, kun haluat päivittää kotisi sisustukselle täysin uuden ilmeen. Silloinkin voit tulla meille ja tutustua kellomaailman viimeisimpiin uutuuksiin ja trendeihin. Toki voit valita myös perinteisen ja ulkonäöltään klassisen ja ajattoman seinäkellon. Kaikki on mahdollista, kun tulet ostoksille Kodin1:n verkkokauppaan!