Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 55 tuotteesta
1
...
3

Seinätarrat ovat nykyään erittäin suosittuja sisustuselementtejä kodin sisustuksessa. Ne ovat helppo ja edullinen tapa piristää kodin seinäpintoja ja tuoda lisää persoonallisuutta tilaan. Seinätarroja on saatavilla monissa eri kuvioissa ja väreissä, joten jokainen löytää varmasti omaan makuunsa sopivan vaihtoehdon. Niitä voi käyttää esimerkiksi lastenhuoneessa, makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Seinätarrat ovat myös helppo tapa muuttaa kodin ilmettä, sillä niitä voi vaihtaa ja siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä seinätarroista

  • Kuinka seinätarrat asennetaan, jotta saadaan tasainen ja kuplaton lopputulos?

    Ennen kuin aloitat seinätarran asennuksen, puhdista seinä huolellisesti pölystä ja liasta. Merkitse tarra paikalleen esimerkiksi teipillä ja tarkista, että se on suorassa. Irrota tarra varovasti taustapaperista ja aseta se seinälle merkintöjen mukaisesti. Aloita tarran kiinnittäminen keskeltä ja siirry sitten kohti reunoja. Sileä tarraa samalla, kun irrotat taustapaperia. Jos ilmaa jää taran alle, pistele seulan tapaisella esineellä kuplat pois tarran alta. Lopuksi tarkista vielä, että tarra on kiinnittynyt hyvin ja poista tarvittaessa ylimääräinen taustapaperi.
  • Onko seinätarroja saatavilla eri kokoisina ja muotoisina?

    Kyllä, seinätarroja on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina. Valikoima vaihtelee myyjästä riippuen, mutta useimmat tarjoavat eri vaihtoehtoja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joissakin tapauksissa on myös mahdollista tilata räätälöityjä tarroja omien mittojen ja suunnittelun mukaan.
  • Voiko seinätarrat poistaa helposti jättämättä jälkiä seinäpintaan?

    Riippuu siitä, millaisia seinätarroja käytetään ja millainen seinäpinta on kyseessä. Laadukkaat seinätarrat on yleensä valmistettu materiaalista, joka ei jätä jälkiä seinään niitä poistettaessa. Kuitenkin, jos seinä on maalattu hiljattain tai maalipinta on muuten herkkä, seinätarrojen poistaminen voi jättää jälkiä tai vaurioittaa maalipintaa. On suositeltavaa tarkistaa seinätarrojen valmistajan ohjeet ja testata niitä ensin pienellä alueella, ennen kuin kiinnittää niitä laajemmin seinään.