Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 107 tuotteesta
1
...
5

Suositut suodattimet

Onko sinulla kuvia tai julisteita, jotka haluaisin laittaa seinälle? Valikoimastamme löydät kehykset, joiden avulla saat kuvat seinälle siististi ja tyylikkäästi. Meiltä löytyy erikokoisia, -tyylisiä ja -mallisia taulunkehyksiä. Löydät meiltä kehykset kuvaan kuin kuvaan. Jos olet suunnitellut antavasi jonkinlaisen kuvan ystävälle lahjaksi, kannattaa kuvalahja viimeistellä asettamalla se kauniisiin kehyksiin. Näin lahjansaajan on helpompi ripustaa kuva seinälle, ja kehystetty kuva tuntuu lahjana merkityksellisemmältä ja ylellisemmältä kun sen ympärillä on kaunis kehys.

Valikoimamme kehykset sopivat kaikenlaisiin kuviin, niin taidevalokuviin, lasten koulukuviin kuin suuriin ja näyttäviin julisteisiinkin. Valikoimassamme on myös kehyspaketteja. Voit laittaa seinälle yhteen sopiviin kehyksiin kuvat kaikista perheenjäsenistä. Totta kai meiltä löytyy myös pienempiä kehyksiä, jotka sopivat vaikkapa yöpöydälle tai työpöydälle toimistoon.

Tiedäthän, että voit helpottaa oikeanlaisten kehysten löytämistä käyttämällä hakusuodattimia. Voit esimerkiksi valita katsottavaksi jonkin tietyn värisiä kehyksiä. Valikoimassa on paljon eri värejä: perinteistä ruskeaa, mustaa ja valkoista tai sitten persoonallisempia vaihtoehtoja, kuten sinistä, oranssia ja vaaleanharmaata. Voit valita näytettäviksi jonkun tietyn kokoiset tai malliset kehykset. Näin sopivien kehysten löytäminen ja ostaminen on helppoa ja nopeaa.