Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 2755 tuotteesta
1
...
115

Suositut suodattimet

Tapetit - yksi kodin sisustuksen tärkeimmistä yksityiskohdista

 • Mikä on paperitapetin ja non-woven tapetin ero?

  Klassinen paperitapetti ja uudempi, koko ajan suosiotaan nostava non-woven tapetti ovat suosituimpia tapettilaatuja. Suurin ero paperi- ja kuitukangaspohjaisen tapetin välillä on kiinnitystapa. Paperitapetissa liisteri laitetaan suoraan tapettiin, mutta kuitutapettia asennettaessa se levitetään tapettivuodan sijasta suoraan seinälle.
 • Mikä on valokuvatapetti?

  Valokuvatapetti on tapetti, jossa on iso yhtenäinen kuva-aihe, joka täyttää koko seinän kuin suuri valokuva. Löydät meiltä valtavan valikoiman eriaiheisia valokuvatapetteja.
 • Mikä on 3D-tapetti?

  3D-tapetti on tapetti, joka luo seinälle 3D-vaikutelman, illuusion moniulotteisesta pinnasta. Tilaan muodostuu näin jännittävä tunnelma. 3D-tapetilla luotua kuvaa voi olla vaikea erottaa todellisuudesta.
 • Saako tapetit netistä?

  Kodin1:n verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia, erityylisiä ja erivärisiä tapetteja. Valikoimassamme on tasakohdistettavia, vuorokohdistettavia sekä vapaasti kohdistettavia tapetteja. Uudista kotisia ilmettä ostamalla tapettisi näppärästi ja helposti Kodin1:n verkkokaupasta jo tänään.