Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 2732 tuotteesta
1
...
114

 • Kuinka valokuvatapetti asennetaan?

  Valokuvatapetti asennetaan samalla tavalla kuin tavalliset tapetit. Ennen tilaamista kannattaa mitata tapetoitava seinä mahdollisimman tarkasti. Sen jälkeen voit valita sopivan kokoisen valokuvatapetin niin, että se peittää koko seinän. Asennettuasi tapetin, voit istua alas ja nauttia vaikkapa unelmakaupunkisi näkymästä.
 • Haalistuuko valokuvatapetti?

  Ei, ei todellakaan. Verkkokaupassamme myytävät valokuvatapetit ovat UV-suojattuja, joten ne kestävät valoa. Voit siis huoletta nauttia tyylikkäästä valokuvatapetistasi vuosi toisensa jälkeen.
 • Millaisia valokuvatapetteja Kodin1 myy?

  Vastaus on yksinkertainen: kaikenlaisia. Valokuvatapettivalikoimasta löytyy loputtomasti eri aiheisia tapetteja, on kaikkea eksoottisista luontokuvista abstrakteihin kuvioihin. Valokuvatapetti voi muistuttaa vaikkapa tiiliseinää tai muuta seinämateriaalia. Perheen pienimmät pitävät varmasti eläinkuvista tai muista hauskasti kuvitetuista valokuvatapeteista.
 • Voiko valokuvatapettia pestä?

  Valokuvatapetin puhdistuksessa täytyy olla erityisen varovainen. Vaikka myymämme edulliset valokuvatapetit ovat myös laadukkaita, pitää niitä käsitellä varovasti, aivan kuin tavallisiakin tapetteja. Pintaa ei saa pyyhkiä voimakkailla puhdistusaineilla, vaan mahdolliset tahrat pitää yrittää poistaa hellästi pehmeällä liinalla painelemalla.