categoryTopBlock
Tapetit

Valokuvatapetit

2 756tuotetta
Kampanja

Kun päätät laittaa valokuvatapetin olohuoneen, makuuhuoneen tai lastenhuoneen seinälle, tuot kotiisi aivan uusia ulottuvuuksia. Edullisilla valokuvatapeteilla voit muuttaa koko kotisi ilmeen. Oletko aina toivonut, että olohuoneessasi olisi trooppinen ranta? Ei huolta, sillä teet sen helposti tilaamalla valokuvatapetin netistä, Kodin1:n verkkokaupasta.

Kuinka valokuvatapetti asennetaan?

Valokuvatapetti asennetaan samalla tavalla kuin tavalliset tapetit. Ennen tilaamista kannattaa mitata tapetoitava seinä mahdollisimman tarkasti. Sen jälkeen voit valita sopivan kokoisen valokuvatapetin niin, että se peittää koko seinän. Asennettuasi tapetin, voit istua alas ja nauttia vaikkapa unelmakaupunkisi näkymästä.

Haalistuuko valokuvatapetti?

Ei, ei todellakaan. Verkkokaupassamme myytävät valokuvatapetit ovat UV-suojattuja, joten ne kestävät valoa. Voit siis huoletta nauttia tyylikkäästä valokuvatapetistasi vuosi toisensa jälkeen.

Millaisia valokuvatapetteja Kodin1 myy?

Vastaus on yksinkertainen: kaikenlaisia. Valokuvatapettivalikoimasta löytyy loputtomasti eri aiheisia tapetteja, on kaikkea eksoottisista luontokuvista abstrakteihin kuvioihin. Valokuvatapetti voi muistuttaa vaikkapa tiiliseinää tai muuta seinämateriaalia. Perheen pienimmät pitävät varmasti eläinkuvista tai muista hauskasti kuvitetuista valokuvatapeteista.

Voiko valokuvatapettia pestä?

Valokuvatapetin puhdistuksessa täytyy olla erityisen varovainen. Vaikka myymämme edulliset valokuvatapetit ovat myös laadukkaita, pitää niitä käsitellä varovasti, aivan kuin tavallisiakin tapetteja. Pintaa ei saa pyyhkiä voimakkailla puhdistusaineilla, vaan mahdolliset tahrat pitää yrittää poistaa hellästi pehmeällä liinalla painelemalla.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja