Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 327 tuotteesta
1
...
14

Sisustusesineet voivat olla sekä käytännöllisiä että kauniita. Kauneus on yksityiskohdissa! Pieni yksityiskohta, sisustuselementti tai Sisustusesine, voi antaa koko huoneelle ilmettä ja sisustukselle uuden suunnan. Voit sisustaa huoneen millä tahansa moderneilla huonekaluilla ja kalusteilla, mutta sisustuksen yksityiskohdat kertovat kuitenkin paljon enemmän huoneen omistajan tyylistä ja persoonallisuudesta kuin pelkät kalusteet. Sisustusesineet antavat sisustukselle persoonallisen ilmeen. Sisustuksen pienet yksityiskohdat antavat tilalle ja talolle persoonallisuutta ja tunnelmaa sekä kertovat talon asukkaista ja heidän elämästään ja kiinnostuksenaiheistaan. Pienillä asioilla on sisustuksessa suuri merkitys, sen olet varmasti itsekin huomannut. Meitä löydät juuri sinun kotiisi sopivat sisustus- ja Sisustusesineet!

Koriste-esineet sisustuksessa

Sisustusesineet ovat niitä pieniä esineitä ja asioita, joilla viimeistelet huoneen sisustuksen viihtyisäksi, jotta sinä ja perheesi voisitte nauttia siitä täysillä, joko käyttäen esineitä tai vain nauttien niiden ulkonäöstä ja olemassaolosta. Koriste- ja sisustusesineet ovat paljon tärkeämpi osa sisustusta kuin mitä yleensä ajatellaan. Ne täyttävät kodissa monta eri tehtävää.

Sisustusesineiden ostaminen Kodin1:ltä on helppo tapa saada koti näyttämään juuri siltä, miltä haluat. Löydät valikoimastamme jännittäviä ja mielenkiintoisia koriste-esineitä, joilla saat sisustukseen luonnetta ja persoonallisuutta! Samalla on tärkeää se, että koriste-esineet sopivat saumattomasti tilan muuhun sisustukseen. Siihen onnistut Kodin1:n laajan valikoiman ansiosta. Koriste-esinevalikoimamme on laaja, jotta sinun on helppo löytää sieltä ne sisustusesineet, joilla korostat kotisi kaunista, herkkää ja kodikasta ilmettä. Koriste-esineiden pitää korostaa tilan sisustusta, eikä olla ristiriidassa sen tunnelman kanssa. Avullamme löydät oikeat esineet kotisi sisustuksen viimeistelyyn!

Kodin yksityiskohdat ovat ratkaisevassa osassa siinä, miten kodin sisustus koetaan. Käytä sisustuksessa käytännöllisiä ja tyylikkäitä yksityiskohtia, joiden avulla teet kotisi sisustuksesta viihtyisän itsellesi ja koko perheellesi! Kodin1 on koonnut yhteen laajan valikoiman yhteen sopivia koriste-esineitä, joista löytyy sopivat jokaiseen kotiin. Viimeistele kodin sisustus oikealla tavalla ja hurmaa kaikki upealla lopputuloksella. Valitse niin suuret kuin pienetkin koriste-esineet Kodin1:n verkkokaupan valikoimasta! Etkö löydä etsimääsi? Ole yhteydessä meihin, niin autamme sinua mielellämme!