categoryTopBlock
Sisustustuotteet

Lastenhuoneen leikkisä sisustus

301tuotetta
Kampanja

Lastenhuoneen sisustaminen saattaa tuntua hieman hankalalla, sillä huoneen tulisi olla samaan aikaan sekä kutsuva että luova niin, että lasten olisi mukava sekä leikkiä että pitää hauskaa omassa tilassaan. Samalla lastenhuoneen tulee olla käytännöllinen, jolloin sen järjestäminen ja siivoaminen on helppoa. Täältä löydät kaikkea mahdollista lastenhuoneeseen. Kaikkea, mikä helpottaa järjestyksen yllä pitoa ja tekee huoneesta kodikkaamman. Valitse suosikkisi niin valaisimista, säilytyskalusteista, tauluista sekä pussilakanaseteistä.

Kaikkea lastenhuoneen sisustukseen

Useimpien lastenhuoneiden ongelma on se, että sekasorto ja epäjärjestys valtaavat ne hyvinkin nopeasti. Lapset leikkivät erilaisilla leluilla, jotka leikin päättyessä päätyvät helposti lattialle. Huoneeseen siis kannattaa hankkia käytännöllisiä säilytysratkaisuja, joiden avulla järjestyksen yllä pitäminen on helppoa ja hauskaa. Täältä löydät muun muassa tyylikkäät ja trendikkäät säilytyslaatikot. Asenna seinälle naulakko tai koukkuja, joihin vaatteiden ripustiminen on helppoa. Näin vaatteet eivät päädy lattialle tai sängylle. Sen lisäksi, että lastenhuoneen tulee olla käytännöllinen ja helposti järjestettävä, tulee sen myös olla kodikas ja viihtyisä. Laajasta lastenhuoneen sisustustuotteiden valikoimasta löydät ihanat ja värikkäät pussilakanasetit. Kauniilla koristetyynyillä ja päiväpeitolla saat lapsen kenties motivoitumaan sängyn petaamisesta aamuisin?

Lisää luovuutta ja mielikuvitusta ripustamalla huoneen seinään koristeellisia tauluja. Onko lapsellasi jokin suosikkieläin? Siinä tapauksessa tuota eläintä esittävä taulu on varmasti arvostettu sisustuselementti. Laajaan valikoimaamme on koottu paljon erilaisia lastenhuoneen sisustustuotteita, joilla saat aikaan järjestystä, hauskuutta ja mukavaa tunnelmaa. Kauniilla, pyörällisillä säilytyslaatikoilla, leluilla ja pehmeillä matoilla pääset jo pitkälle.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja