categoryTopBlock
Sisustustuotteet

Lastenhuoneen leikkisä sisustus

148tuotetta
Kampanja

Lastenhuoneen sisustaminen saattaa tuntua hieman hankalalla, sillä huoneen tulisi olla samaan aikaan sekä kutsuva että luova niin, että lasten olisi mukava sekä leikkiä että pitää hauskaa omassa tilassaan. Samalla lastenhuoneen tulee olla käytännöllinen, jolloin sen järjestäminen ja siivoaminen on helppoa. Täältä löydät kaikkea mahdollista lastenhuoneeseen. Kaikkea, mikä helpottaa järjestyksen yllä pitoa ja tekee huoneesta kodikkaamman. Valitse suosikkisi niin valaisimista, säilytyskalusteista, tauluista sekä pussilakanaseteistä.

Kaikkea lastenhuoneen sisustukseen

Useimpien lastenhuoneiden ongelma on se, että sekasorto ja epäjärjestys valtaavat ne hyvinkin nopeasti. Lapset leikkivät erilaisilla leluilla, jotka leikin päättyessä päätyvät helposti lattialle. Huoneeseen siis kannattaa hankkia käytännöllisiä säilytysratkaisuja, joiden avulla järjestyksen yllä pitäminen on helppoa ja hauskaa. Täältä löydät muun muassa tyylikkäät ja trendikkäät säilytyslaatikot. Asenna seinälle naulakko tai koukkuja, joihin vaatteiden ripustiminen on helppoa. Näin vaatteet eivät päädy lattialle tai sängylle. Sen lisäksi, että lastenhuoneen tulee olla käytännöllinen ja helposti järjestettävä, tulee sen myös olla kodikas ja viihtyisä. Laajasta lastenhuoneen sisustustuotteiden valikoimasta löydät ihanat ja värikkäät pussilakanasetit. Kauniilla koristetyynyillä ja päiväpeitolla saat lapsen kenties motivoitumaan sängyn petaamisesta aamuisin?

Lisää luovuutta ja mielikuvitusta ripustamalla huoneen seinään koristeellisia tauluja. Onko lapsellasi jokin suosikkieläin? Siinä tapauksessa tuota eläintä esittävä taulu on varmasti arvostettu sisustuselementti. Laajaan valikoimaamme on koottu paljon erilaisia lastenhuoneen sisustustuotteita, joilla saat aikaan järjestystä, hauskuutta ja mukavaa tunnelmaa. Kauniilla, pyörällisillä säilytyslaatikoilla, leluilla ja pehmeillä matoilla pääset jo pitkälle.

Miten sisustan lastenhuoneen?

Lastenhuoneen sisustaminen on loistava tilaisuus päästää mielikuvitus valloilleen. Hyödynnä sisustuksessa hauskoja maalauksia, mukavia lamppuja ja paljon erilaisia pehmeitä ja värikkäitä tekstiilejä, joilla luot upean ja kutsuvan lastenhuoneen.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valittaessa lastenhuoneen sisustusta?

Sinun on suhteutettava sisustus lapsen ikään sopivaksi ja huomioida, mitä tarpeita huoneen tulee täyttää. Huoneessa on hyvä olla reilusti vapaata lattiatilaa leikkimiseen sekä käytännölliset ja tyylikkäät ratkaisut lelujen säilytykseen. Viimeistele sisustus iloisilla tauluilla ja yksityiskohdilla, jotka tekevät tilasta viihtyisän ja kutsuvan. Valitse kalusteet, jotka ovat ajattomia ja kestävät pitkään. Lapset kasvavat nopeasti ja on hyvä, jos kalusteet muuttuvat lasten muuttuvia tarpeita mukaillen.

Onko Kodin1:llä edullisia lastenhuoneen sisustustuotteita?

Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman erilaisia lapsiystävällisiä sisustustuotteita aina edullisesti. Kodin1 verkkokaupasta ostat sisustustuotteet helposti ja turvallisesti.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja